Foreo predstavio UFO na New York Fashion Week-u

Victoria Beckham odabrala revoluciju za svoje modele: FOREO UFO potpuni beauty tretman lica u samo 90 sekundi.

Dugo iščekivani uređaj za njegu kože lica, FOREO UFO (Ur Future Obsession) jučer je debitirao na New York Fashion Week-u u partnerstvu s modnom ikonom Victoriom Beckham koja je predstavila svoju AW 2018 kolekciju u elitnoj vili James A. Burden u Upper East Side-u u New York-u.

Ovo je prvi put, nakon globalnog lansiranja UFO-a na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike CES-u u Las Vegasu, da se prototip uređaja koristio u javnosti.

Kako je FOREO ekskluzivni partner VB modne revije za AW 2018 kolekciju, svi modeli u backstage-u pripremljeni su za modnu pistu UFO uređajem – prvom pametnom maskom za lice te je tako svaki od modela dobio cjeloviti tretman za njegu kože lica na nivou one u kozmetičkim salonima u samo 90 sekundi. FOREO je dočekivao modele te pružio svakoj od njih poseban tretman njege kože lica u posebnom FOREO beauty kutku u backstage-u. Osvježenih lica i spremne za izlazak na modnu pistu, manekenke su uživale u UFO tretmanu i samouvjereno zaključile: “Obožavamo ga!”

Novi UFO uređaj kombinira terapiju LED svjetlima s krioterapijom, termoterapijom i T-sonic pulsacijama te tako aktivira UFO “Make my Day” masku. UFO “Make my Day” tretman započinje u 30. sekundi termoterapije i crvenih LED svjetala kako bi se koža dobro pripremila, a pore otvorile. Sljedećih 30 sekundi uređaj u tretman uključuje T-sonic pulsacije koje prodiru duboko u kožu i pospješuju upijanje sastojaka iz maske. Posljednjih 30 sekundi nastupa zeleno LED svjetlo, a pulsacije se smanjuju kako bi se ujednačio ten i postigao prirodan sjaj kože. Uz cjelokupni UFO svaki model izgledao je besprijekorno!

Nakon tretmana, modeli su krenuli na frizuru i šminku kod legendarne umjetnice Pat McGrath koja je stvorila očaravajući makeup dodatno naglašavajući prirodnu ljepotu svakog modela- svježe lice i koža u prvom planu – look sezone!

“Ne postoji niti jedan uređaj na svijetu koji može ovoliko modela odjednom pripremiti za jednu od najiščekivanijih revija na cijelom Tjednu mode u New Yorku. Korištenje uobičajene maske traje više od 20 minuta, a za to na Tjednu mode nema vremena!” naglašava Paul Peroš, izvršni direktor tvrtke FOREO.

sara-grace-wallerstedt-foreo

“Postoji li bolji način predstavljanja UFO uređaja svjetskom tržištu od suradnje s fenomenalnim timom Victorije Beckham na njihovoj reviji u sklopu Fashion Week-a u New Yorku. Sjajna i zdrava koža glavni je adut svakog look-a, čak i uz dizajn Victorije Beckham” dodaje Peroš.

Tim Victorije Beckham oduševio se UFO uređajem, objavljujući ga kao dio svojih backstage priča na službenom profilu @victoriabeckham.

UFO sadrži sve karakteristike uobičajene za FOREO uređaje, uključujući ultra higijenski silikon, 100% vodootporni dizajn i USB-punjenje. U prodaji je od travnja 2018., a trenutno je moguće napraviti pred-narudžbu na www.foreo.com/ufo.

Uz dopuštenje: Foreo (sve fotografije)