Gastro

Biftek uz foie gras: recept chefa Stjepana Bistričkog

Biftek, foie gras uz teranino, krema od celera i chips celer prijedlog je glavnog mesnog jela jedanog od najboljih hrvatskih chefova Stjepana Bistričkog iz zagrebački restorana Apetit.

Creme brulee neodoljiva francuska poslastica

Creme brulee je desert koji ćete pronaći u francuskoj kuhinji kao neizostavnu poslasticu, a svi koji su jednom probali takozvanu “pečenu kremu” s hrskavom karameliziranom koricom željet će je kušati iznova i iznova.

Upoznajte Kantinu MM: gastronomska rapsodija u Zagrebu

Upoznajte Kantinu MM – novu destinaciju koja će vas osvojiti vrhunskom gastronomijom i iznimnim interijerom.

Cheesecake s limetom i pistacijem: najpoželjniji kolač na svijetu

Zamislite, skoro da nema slastičarnice koja u svojoj ponudi nema cheescake, jer je to naprosto jedna od najpoželjnijih slastica na svijetu.

Malvazija kroz različite terroire Istre

Unatoč zahtjevnoj vinogradarskoj godini Istra je opet dala velike malvazije – zaključak je zanimljive radionice održane u okviru sedmog En primeura

Predstavljanje limited edition Rose Capsule 2018 uz Moet Rose

U predivnom ambijentu Magnolia slastica održano je jutarnje druženje uz ukusne slastice i Moët & Chandon Rosé šampanjac

Gourmet Cup Ljubljana 2018: Slovenija ima prepoznatljivu autentičnost

Ana Roš i svi koji su bili dio četverodnevnog Gourmet Cup Ljubljane su sve više svjesni da je za postizanje rezultata potrebno izlaziti izvan okvira.

Valentinovo u Esplanadi: iznenadite najvoljeniju osobu raskošnom večeri

Romantična večera uz svijeće u Zinfandel’su uz ljubavne evergreene u izvedbi Artemije Stanić, pet sljedova neodoljivih delicija po izboru chefa Ane Grgić

Pršurate ili fritule stari recept dalmatinske kuhinje

Vrijeme je poklada, karnevala, maškara. Fritule, pršurate.

Dnevni meniji koji će vas oduševiti

Dnevni meni sve više postaje rutina brojnih poslovnih ljudi, turista, ali i nas običnih građana diljem svijeta.