Gastro

Sir i vino – suprotnosti se privlače

Sirevi s kiselkastom notom odlično idu uz vina izraženije kiselosti.

Rustikalni namaz za prste polizati

Uvijek smo u potrazi za nekim ukusnim novim zalogajima, svi se volimo počastiti nešto drugačijim, posebnim gastronomskim užicima, pa je izvrsno kada serviramo, uz klasična jela na našoj trpezi i pokoju poslasticu prema novom receptu.

Tko je zasjao na dodjeli Zlatnog globusa

Moët & Chandon – ponosno slavi svoju 29. obljetnicu kao službeni šampanjac Zlatnog globusa!

Predjelo za ekskluzivne trenutke čistog gurmanskog užitka

Hrana je na svakom stolu zvijezda druženja i treba se pobrinuti da zasja posebnim sjajem.
Jelo treba dobro osmisliti, osvježiti kakvim novim receptom, te ga pripremiti da bude podjednako i ukusno, ali i oku lijepo.

Putovanje kroz zvijezde: WOW-ice i pjenušci u Bornsteinu:

Vidim zvijezde ! – uskliknuo je davno Dom Perignon, redovnik koji je zaslužan za „izum“ mjehurića u vinu.

Blagdanski specijaliteti za vaše nezaboravne trenutke

Blagdani su pred vratima, mirisi i okusi omiljenih delicija šire se domovima i ulicama. Svi na blagdanskoj trpezi želimo nešto posebno, ekskluzivno i ukusno.

5 tajni najukusnijeg kuhanog vina

Posjetili smo Adventsku kućicu oko koje je bila najveća gužva, Viška priča na Tomislavcu i otkrili zašto cijeli grad priča o njihovom vinu.

Degrassi – vinska priča o terroiru, znanju i viziji

Na istinskoj posvećenosti vinu i velikoj ljubavi prema zemlji, temelji se filozofija vinske kuće Degrassi.

Najbolji svjetski šampanjci u ponudi Bistroa Jadranka

Bistro Jadranka već dobro poznat na zagrebačkoj gastronomskoj sceni, smješten u Ulici grada Vukovara

Zagorska juha kao stvorena za zimsku okrepu

Chef Josip Čonkaš posljednjih je deset godina zadužen za osmišljavanje i pripremu ukusnih i autohtonih jela zagorskoga kraja, a za ove zimske hladne dane njegov je prijedlog svakako tradicionalna okrepljujuća zagorska juha koja će vas zagrijati na prvu.