Gastro

Što žene žele – vrhunska vina i ekstra djevičansko maslinovo ulje

Ovoga ljeta poznata ženska udruga WOW (Women on Wine) – Žene i vino, trebala je proslaviti svoju okruglu, desetu obljetnicu.

Svi u vinograd!

U vinogradu Josipa Braje na početku berbe u plešivičkom i jaskanskom kraju lijepe djevojke, čuvarice tradicije u narodnim nošnjama

Upoznajte „Onyx Bar & Garden by Beluga“

Nako uspješne ljetne sezone, u jesenskim danima koji su pred nama, otkrivamo nova luksuzna mjesta koja će brzo naći put do ljubitelja skupih delicija.

Buča je idealna namirnica za konzerviranje – neka buča bude dio vaše zimnice

U domaćinstvu se povrće može konzervirati na više načina, a buča je zasigurno sjajna za takav način pripreme tako ćete ju uvijek imati pri ruci.

Wiking – nova vrsta pješačenja uz vino

Propješačite ovih pet vinskih regija uz degustaciju vina.

Pljukanci s tartufima prava su delicija svakog stola

Pljukanci s tartufima idealna su delicija koja će osvježiti naš svakodnevni odabir. Jesenski ručak začas može postati pravo putovanje hrvatskim regijama :)

Pjenušavi doručak Erdutskoga vinogorja

Pjenušavi doručak Erdutskoga vinogorja održan je u vinogradima Siber, 11.09.2021. kao dio već renomiranog projekta Wine&Bike Tour Erdut koji se uspješno održava od 2014.

Paprika punjena feta sirom i povrćem – ljetna Crvena cipelica

Crvena cipelica? Zvuči kao čudan naziv za recept s paprikom, ali nakon što pojedete ovako ukusno spravljene zdrave namirnice, zaista ćete se osjećati kao da ste obuli crvene cipelice iz bajke i da možete gdje god poželite.

Kaneloni s mesom je recept kojem nećete odoljeti

Kaneloni su zapravo zapečene punjene cjevčice od tijesta, a danas vam donosimo recept za kanelone koje možete ispuniti ukusnim mljevenim mesom.

Rajčica po rajčica salata – paradajz po paradajz zimnica

Tko je rajčica i što je rajčica te niz recepata za zimnicu donosimo vam u vrijeme kada se ona kupuje i priprema za hladnije dane.