Gastro

Cvijetovi bazge u tempuri

Prefina bazga bere su u proljeće, a svi koji su isprobali ovu ljekovitu biljku znaju i da je ona savršena u kulinarskim receptima.

Stigao je Prosecco DOC Rosé Ville Sandi!

Nakon dugog iščekivanja, napokon je stigao Prosecco DOC Rosé ili ružičasta verzija prosecca.

U ružičastim vinima moći ćete uživati 27. lipnja

Omiljeni vinski festival u regiji, zagrebački ružičasti festival Pink Day, ove se godine treba održati 8.puta

Mjesec dana vinskog hedonizma na Pelješcu

Sve je spremno za prvi Festival peljeških podruma. Od subote u omiljenim plavcima i ukusnim lokalnim jelima možete uživati po povoljnim cijenama.

KUTJEVO d.d. osvojilo međunarodnu nagradu za web design – The Excellence Award Winner

Poznato je kako kvalitetno dizajnirana web stranica pomaže u kreiranju dobrog dojma prilikom posjete zainteresiranih kupaca.

Brzi rižoto s vrganjima i finim sirevima

Kada vas obuzme glad, a s vremenom ste na Vi ovaj recept za talijanski rižoto od vrganja, sireva i rukole pripremit ćete za svega nekoliko minuta, a zadovoljstvo okusom će biti potpuno.

Tortilje s mljevenim mesom sočan ručak za sve kojima nisu toliko važne kalorije

Pšenične meksičke tortilje izvrstan su zalogaj, a još kad im dodamo povrće, ukusno mljeveno meso i sir onda na tanjuru imamo sočan ručak koji ćemo obožavati, jednako kao i naši ukućani.

Romb ili iverak kako god zvali ovu ribu bit će sjajan ručak

Iverak ili romb ukusna je bijela riba koja je izuzetno slatka i ukusna ako se pripremi prema dobrom receptu.

Vino uz žlice u Campingu Plitvice

Eno-gastro projekt ‘Vino uz žlicu’ predstavljen je u restoranu Campinga Plitvice u Smoljancu.

Slavonski, baranjski i srijemski vinari zajedno u promociji graševine

Na godišnjoj skupštini udruge Graševina Croatica, koja je održana u vinariji Kalazić u Baranji, vinari Slavonije, Baranje i Srijema su raspravljali su o problemima