Gastro

Chef Hrvoje Zirojević najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsku

„Snažan, postojan, napravljen da ljubiteljima hrane pruži pouzdanu informaciju o restoranima koje posjećuju.“

Dvije nezaobilazne adrese za ljubitelje prirodnih vina

Ako ste u konstantnoj potrazi za novim vinskim uzbuđenjima i preferirate, k tome, prirodna vina, onda su ova dva vinara iz Slovenske Istre

Kako će klimatske promjene transformirati vinski sektor?

Korištenje obnovljivih izvora energije, pošumljavanje vinograda, smanjenje težine boca, naljepnice od recikliranog otpada, „pametniji“ transport

Puklavec Family Wines u gostima kod udruge WOW i kozmetičke kompanije Avon

Udruga WOW ponovno spaja ljepotu i vino. Baš kako to i priliči jednoj isključivo ženskoj udruzi, WOW-ice su se prije Valentinova okupile na mjestu gdje se nudi – njega i ljepota.

POKE POKE havajska gastro oaza u Zagrebu

Zdravi i razigrani zagrebački Poke Poke nova je gastro zvijezda koju ćemo zavoljeti na prvu. Ljubitelji konačno u Zagrebu mogu kušati najfinije svježe varijacije ovog havajskog jela.

Vina iz Goriških Brda, fine praline i filmski klasici

Goriška Brda česta su destinacija za mnoge ljubitelje vina iz Hrvatske jer osim „dobro“ provjerenih etiketa s imenima poput Ščureka, Simčiča, Štekara ili Jakončiča

Mirisno vino koje ćete obožavati – San Mauro Muškat momjanski

Bogata povijest, prekrasna priroda i specifične arome koje se teško zaboravljaju – svime time može se pohvaliti šarmantni istarski gradić Momjan

Valentinovo uz Moët & Chandon Rosé: Limited edition boca

Moët & Chandon kao vodeći šampanjski brand u svijetu, oduvijek je bio jedinstven, inovativan i kreativan.

EN PRIMEUR 2020. Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb

Više od 50 istarskih vinara, kušanje nove berbe, vođena radionica o istarskom terroiru, najveći susret ugostitelja i istarskih proizvođača vina – sve je spremno za deveto predstavljanje mladih malvazija.

Vino uz slasticu u Procaffeu

Nakon šest uspješnih eno gastro večeri s ‘Vinom uz žlicu’ tijekom prošle godine, bilo je vrijeme za mali predah – s ‘Vinom uz slasticu’.