Gastro

Prvi festival crnog pinota u regiji Modri Les Noirs

Pinot Noir jedno je od najosjetljivijih mirisnih crvenih sorti grožđa, a vino je jedno od najcjenjenijih na svijetu.

Stotine hektara vinograda čine Beč jedinstvenim u svijetu

Preko 180 bečkih vinarija svake godine proizvede oko 20.000 hektolitara vina.

Restoran Pastis – potvrđeni status kultnog mjesta u New Yorku

Restoran Pastis – novo lice kultnog restorana.

Četvrt Meatpacking District u zapadnom Manhattanu trenutno prolazi pravi revival, za koji je najviše zaslužno ponovno otvaranje kultnog restorana Pastis.

Kušali smo najfinije istarske specijalitete u srcu Zagreba

Istarska gastronomija svojom raznolikošću i bogatstvom okusa oduvijek je privlačila prave gurmane, a restoran Vodnjanka nudi u srcu Zagreba nudi upravo najfinije zalogaje Istre.

Novi ciklus vinskih srijeda

Novi ciklus vinskih srijeda nakon posla započeo premijernim zagrebačkim predstavljanjem vina SLAMIĆ

Ne propustite utorke posvećene tacosima

After-work druženja u El Toro Street Foodu.

Vinski razgovori uz vina Magistra

U prvim jesenskim danima, usprkos kiši, nije sve tmurno – “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom” donijeli su zanimljivu i optimističnu priču vezanu uz brend “Vina Magistra”.

Frankovka – kreativni izazovi i kako do sorte svjetskog glasa?

Atraktivna, pomalo divlja, iznimnog potencijala, pravi izazov za one koji se ne boje eksperimentirati, daje vrhunska vina

VINUM.IN – promocija časopisa o vinu

U zagrebačkom restoranu Fino&Vino predstavljen je novi časopis o vinu, VINUM.IN. Na svečanoj promociji glavna urednica Dijana Grgić predstavila je svoje suradnike, vinare i koncept časopisa.