Gastro

Napravite zdravi hrskavi čips od patlidžana i saznajte sve o blagodati ove povrtnice

Patlidžani su idealna ljetna namirnica jer kriju brojne zdravstvene dobrobiti, a mogu se pripremiti na bezbroj načina tako da odgovaraju svakome – od klasičnih pohanih, pečenih na roštilju, punjenih mesom i sirom, u musaki, kao pire ili čak čips, oduševit će i najmanje.

Sačuvajte preplanulost uz ovaj smoothie

Chia sjemenke odličan su izvor beta-karotena koji smanjuje osjetljivost kože na sunce, a suhe marelice imaju visoki sadržaj antioksidansa koji štite kožu od prijevremenog starenja te imaju snažno protuupalno djelovanje za zdravu kožu.

Zvijezda ovog ljeta mediteranski je veganski sendvič

Uz visoke ljetne temperature zahvaća nas i val „fjake“ i želje za finim, laganim, ali i brzim zalogajem koji će oduševiti nepca, ali bez prevelike pripreme i nakuhavanja.

Gdje najbolje jesti u zlatnoj nam Slavoniji

Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.

Chefovi i vlasnici restorana zadovoljni: vodič Gault&Millau Croatia pun je pogodak!

Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca

Mala škola za sir i pivo

U gastronomski osviještenoj Belgiji u pivskim se barovima nerijetko uz pivo servira sir posut solju, ponekad s celerom.

Kako izgleda Istarski Hotel & Restoran San Rocco

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran

Vodič najboljih restorana na obali Jadrana

Ljetovanje je vrijeme kada se želimo opustiti u svakom pogledu pa tako i uživati u finim delicijama nekog od restorana.

Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina

Francesca je na prvom predstavljanju Europi osvojila zlatnu medalju i titulu Best Sparkling.

Tart s jagodama i bananama

Proljetni užitak! Isprobajte jednostavan i ukusan tart od lisnatog tijesta, svježih jagoda i banana te laganom kremom od sira!