Gastro

Vinkovačke šparoge i svježa domaća jaja zvjezdani je jutarnji doručak

Često čujemo kako je najzdravije pripremati jela sa sezonskim namirnicama, a upravo je sezona šparoga u punom jeku.

Lagana salata od lososa i limuna idealna za trenutke kada vam se žuri

Recept za laganu, osvježavajuću salatu koja se uz to brzo sprema donosi nam naša kolumnistica Katarina Štimac.

Prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze

Održana prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze.

Isprobajte tipičan slasni meksički doručak Huevos Rancheros

Huevos Rancheros tradicionalni je meksički doručak, bogatog okusa i mirisa koji je savršen za početak jutra.

Večer uz online whisky radionicu

Ako za danas ne znate točno kako bi ugodno proveli večer “za svoj gušt” uz nadolazeće vikend planove možete sudjelovati u online whisky radionici.

Iz Motovunske vinarije Tomaz uskoro izlazi uspavani div

Vinarija Tomaz smještena je podno mitskog grada Motovuna, a tradicija proizvodnje vina datira još od 1918. godine.

Recept za čuvene ćufte poklanja nam IKEA

Budući da smo uslijed situacije s koronavirusom te najvećim dijelom dana kod kuće, IKEA je odlučila iznenaditi nas receptom za svoje čuvene ćufte koji možete po želji lako napraviti.

Moët & Chandon online radionica i degustacija prava je poslastica ovog tjedna

Velika prilika za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!

Zvijezde gastronomije i enologije i u vašoj kući: uživajte u interaktivnm radionicama

Zvijeze hrvatske i regionalne gastronomije i enologije u interaktivnim radionicama „The Stars“ mogu biti gosti i u vašoj kući.

Sočni sendvič uvijek izaziva zazubice

Pomisao na fini sočan sendvič uvijek izaziva zazubice, a ako je on pripremljen od kvalitetnih namirnica onda je ujedno i nutritivno vrijedan.