Chef de cuisine

Paprika punjena feta sirom i povrćem – ljetna Crvena cipelica

Crvena cipelica? Zvuči kao čudan naziv za recept s paprikom, ali nakon što pojedete ovako ukusno spravljene zdrave namirnice, zaista ćete se osjećati kao da ste obuli crvene cipelice iz bajke i da možete gdje god poželite.

Proljeće u meni

Uz ovaj božanstveni recept za tortu iz Višnjine kuhinje želimo Vam sretan ulazak u sunčane  proljetne dane.

Napravite domaći pesto genovese za ukusnu pastu

Domaći jednostavni recept za pesto genovese dolazi nam iz odlične kuhinje chefa Zorana Ožegovića, a ovaj vrhunski talijanski specijalitet možemo upotrebljavati kao dip uz čips, kako dodatak pastama, rižotima i juhama ili kao umak.

Bakalar savršena delicija blagdanskog stola – Kroketi od bakalara

Kroketi od bakalara ukusna su hrskava večera ili prilog na vašem blagdanskom stolu uz ostala tradicionalna jela koja volite.

Semifreddo s bosiljkom i ružmarinom osvježavajući recept ljeta

Ovaj tjedan chef Zoran Ožegović iznenađuje nas novim receptom za ukusan desert, a to je osvježavajući semifreddo s bosiljkom i ružmarinom.

Fantastični sladoled

Okus proljeća u vašem domu, uz sjajan recept za domaći sladoled koji vam donosi Višnja.

Slatka pizza

Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.

Rižoto od crvenog radića sa reduciranim acettom

Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.

Napravite Carpaccio od govedine za savršeno predjelo

Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.

Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.