Chef de cuisine

Crvena cipelica

Crvena cipelica? Zvuči kao čudan naziv za neki recept, ali nakon što pojedete ovako ukusno spravljene zdrave namirnice, zaista ćete se osjećati kao da ste obuli crvene cipelice iz bajke i da možete gdje god poželite.

Proljeće u meni

Uz ovaj božanstveni recept za tortu iz Višnjine kuhinje želimo Vam sretan ulazak u sunčane  proljetne dane.

Napravite domaći pesto genovese za ukusnu pastu

Domaći jednostavni recept za pesto genovese dolazi nam iz odlične kuhinje chefa Zorana Ožegovića, a ovaj vrhunski talijanski specijalitet možemo upotrebljavati kao dip uz čips, kako dodatak pastama, rižotima i juhama ili kao umak.

Kroketi od bakalara

Kroketi od bakalara – ukusna i hrskava večera u Vašem domu.

Semifredo sa bosiljkom i ružmarinom

Ovaj tjedan Zoran Ožegović nas iznenađuje novim receptom.

Fantastični sladoled

Okus proljeća u vašem domu, uz sjajan recept za domaći sladoled koji vam donosi Višnja.

Slatka pizza

Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.

Rižoto od crvenog radića sa reduciranim acettom

Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.

Carpaccio od govedine

Zoran nas časti novim receptom iz svoje odlične kuhinje

Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.