Crvena cipelica? Zvuči kao čudan naziv za recept s paprikom, ali nakon što pojedete ovako ukusno spravljene zdrave namirnice, zaista ćete se osjećati kao da ste obuli crvene cipelice iz bajke i da možete gdje god poželite.
Uz ovaj božanstveni recept za tortu iz Višnjine kuhinje želimo Vam sretan ulazak u sunčane proljetne dane.
Domaći jednostavni recept za pesto genovese dolazi nam iz odlične kuhinje chefa Zorana Ožegovića, a ovaj vrhunski talijanski specijalitet možemo upotrebljavati kao dip uz čips, kako dodatak pastama, rižotima i juhama ili kao umak.
Kroketi od bakalara ukusna su hrskava večera ili prilog na vašem blagdanskom stolu uz ostala tradicionalna jela koja volite.
Ovaj tjedan chef Zoran Ožegović iznenađuje nas novim receptom za ukusan desert, a to je osvježavajući semifreddo s bosiljkom i ružmarinom.
Okus proljeća u vašem domu, uz sjajan recept za domaći sladoled koji vam donosi Višnja.
Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.
Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.
Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.
Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.