Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.
Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.
Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.
Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.
Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.
Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.
Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!
Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.
Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.
Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.