Chef de cuisine

Rižoto s bijelim tartufom parmezanom i maslinovim uljem

Rižoto s bijelim tartufom najpoznatije je obilježje Istre, a ovaj jednostavan, ali bombastičan recept, donosi nam svjetski kuhar, Giuseppe Daddio.

Salata od kuhane piletine: predlaže masterchef Ana Grgić

Da li znate da kuhana piletina sadrži više Q10 nego pečena? Ovu malu, a zapravo veliku tajnu, otkrila nam je Ana Grgić – chef hotela Esplanade u Zagrebu koja priprema hranu dostojnu kraljeva u restoranima Zinfandel’s i Le Bistro.

Fantastični domaći sladoled od smokava vratit će vam potrebno osvježenje i energiju

Okus sladoleda na vašem nepcu zasigurno izaziva osjećaj slasne ugode, a uz ovaj sjajan recept za potpuno domaći sladoled od sočnih smokava donosi nam čitateljica Višnja.

Kako se radi pizza iz 00 brašna

Kako napraviti svjetsku poznatu pizzu na tankom tijestu iz 00, ili zero zero kako ga zovu Talijani, tipa brašna u svom domu? Samo sljedite recept za napuljsku laganu pizzu svjetski pozbatog talijanskog kuhara Giuseppe Daddioa.

Tijesto s povrćem

Recept svjetske klase od prestižnog kuhara Giuseppe Daddio.

Goveđe trakice sa rukolom

Prestižni kuhar svjetske slave, s Vama dijeli najbolje recepte.

Pasta Linguine

Svjetski kuhar koji je kuhao za Woody Allena kuha i za vas.

Rižoto sa šafranom ili žuti rižoto

Giuseppe Daddio, poznati kuhar svjetske klase, ujedno i zaštitno lice trgovačkog centra, danas nam odaje jedan savršen recept.

Gužvara ili gibanica sa sirom i špinatom

Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.

Bakalar savršena delicija blagdanskog stola – Kroketi od bakalara

Kroketi od bakalara mogu biti ukusna hrskava večera ili sjajan prilog na vašem blagdanskom stolu, uz ostala tradicionalna jela koja volite.