Chef de cuisine

Hobotnica a la Peka na Bodulski način

Dragi naši čitatelji, danas sam Vam pripremila recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje koji će zasigurno oduševiti Vaše goste.

Rižoto od sipe

Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.

Njoki od kestena s umakom od gljiva

Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!

Zoranov Lava cake

Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.

Rožata

Odličan recept i neodoljiv desert.

Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima

Pošto dolaze blagdani u kojima su morski specijaliteti nezaobilazni, Višnja će vam danas pokloniti recept – Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima.

Tradicionalni bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje

Korčulanski bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje, za ove Božićne blagdane.

Ravioli s jadranskim račićima i sušenom rajčicom

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Cannelloni punjeni s kremom od kestena

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.

Zoran nam kuha

Ožegovićev recept za ovaj tjedan – Carpaccio od govedine.