Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.
Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.
Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.
Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!
Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.
Pošto dolaze blagdani u kojima su morski specijaliteti nezaobilazni, Višnja će vam danas pokloniti recept – Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima.
Korčulanski bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje, za ove Božićne blagdane.
Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.
Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.
Ožegovićev recept za ovaj tjedan – Carpaccio od govedine.