Chef de cuisine

Piccatta od grdobine

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.

Hobotnica a la Peka na Bodulski način

Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.

Rižoto od sipe

Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.

Njoki od kestena s umakom od gljiva

Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!

Zoranov Lava cake

Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.

Rožata

Odličan recept i neodoljiv desert.

Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima

Pošto dolaze blagdani u kojima su morski specijaliteti nezaobilazni, Višnja će vam danas pokloniti recept – Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima.

Tradicionalni bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje

Korčulanski bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje, za ove Božićne blagdane.

Ravioli s jadranskim račićima i sušenom rajčicom

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Cannelloni punjeni s kremom od kestena

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.