Chef de cuisine

Rižoto od crvenog radića sa reduciranim acettom

Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.

Napravite Carpaccio od govedine za savršeno predjelo

Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.

Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.

Piccatta od grdobine

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.

Hobotnica a la Peka na Bodulski način

Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.

Rižoto od sipe

Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.

Njoki od kestena s umakom od gljiva

Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!

Zoranov Lava cake

Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.

Ravioli s jadranskim račićima i sušenom rajčicom

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Cannelloni punjeni s kremom od kestena

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.