Chef de cuisine

Piccatta od grdobine

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.

Hobotnica a la Peka na Bodulski način

Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.

Rižoto od sipe

Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.

Njoki od kestena s umakom od gljiva

Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!

Zoranov Lava cake

Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.

Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima

Pošto dolaze blagdani u kojima su morski specijaliteti nezaobilazni, Višnja će vam danas pokloniti recept – Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima.

Tradicionalni bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje

Korčulanski bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje, za ove Božićne blagdane.

Ravioli s jadranskim račićima i sušenom rajčicom

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Cannelloni punjeni s kremom od kestena

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.

Zoran nam kuha

Ožegovićev recept za ovaj tjedan – Carpaccio od govedine.