Chef de cuisine

Gužvara ili gibanica sa sirom i špinatom

Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.

Bakalar savršena delicija blagdanskog stola – Kroketi od bakalara

Kroketi od bakalara mogu biti ukusna hrskava večera ili sjajan prilog na vašem blagdanskom stolu, uz ostala tradicionalna jela koja volite.

Semifreddo s bosiljkom i ružmarinom osvježavajući recept ljeta

Ovaj tjedan chef Zoran Ožegović iznenađuje nas novim receptom za ukusan desert, a to je osvježavajući semifreddo s bosiljkom i ružmarinom.

Slatka pizza

Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.

Rižoto od crvenog radića sa reduciranim acettom

Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.

Napravite Carpaccio od govedine za savršeno predjelo

Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.

Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.

Piccatta od grdobine

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.

Hobotnica a la Peka na Bodulski način

Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.

Rižoto od sipe

Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.