Chef de cuisine

Zoran nam kuha

Ožegovićev recept za ovaj tjedan – Carpaccio od govedine.

Lignje na dubrovački

Otkrivamo vam tradicionalan recept kako Dubrovčani pripremaju jadranske lignje. Vjerujte za prste polizati :)

Tartar od lososa

Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.

Zoranov rižoto od cvijetače

Zoran Ožegović nam odaje odličan recept za rižoto od cvijetače.

Vrijeme je za krem juhu od bundeve ili buče s kozicama

Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.

Obožavani rižoto s hranjivom bundevom

Uvijek je dobro iskoristiti ovu sezonsku namirnicu, pogotovo kada je dostupna potpuno svježa. Uživajte u ovom jednostavnom receptu koji će vam donijeti neizmjeran užitak.

Tjestenina s vongolama

Tjestenina s vongolama i limetom za odličan ručak u Vašem domu preporučuje chef Zoran Ožegović.

Topla torta Zorana Ožegovića

Topla torta od sira Zorana Ožegovića učiniti će vašu kuhinju bogatijom, a goste otaviti oduševljenima.

Ragu od hobotnice sa slanutkom

Recept za ukusni ragu od hobotnice sa slanutkom odlično je blagdansko jelo ili tjedna delicija za večeru ili ručak, a ukusne namirnice, koje se savršeno sljubljuju, čine ovo jelo jednostavno neodoljivim. 

Salata od rikule sa grejpom,mariniranim inćunima i ….

Zoran Ožegović s nama ovaj tjedan priprema salatu od rikule s grejpom.