Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.
Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.
Zoran Ožegović nam odaje odličan recept za rižoto od cvijetače.
Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.
Uvijek je dobro iskoristiti ovu sezonsku namirnicu, pogotovo kada je dostupna potpuno svježa. Uživajte u ovom jednostavnom receptu koji će vam donijeti neizmjeran užitak.
Topla torta od sira Zorana Ožegovića učiniti će vašu kuhinju bogatijom, a goste otaviti oduševljenima.
Recept za ukusni ragu od hobotnice sa slanutkom odlično je blagdansko jelo ili tjedna delicija za večeru ili ručak, a ukusne namirnice, koje se savršeno sljubljuju, čine ovo jelo jednostavno neodoljivim.
Zoran Ožegović s nama ovaj tjedan priprema salatu od rikule s grejpom.
Želite li napraviti odličan lagani ručak samo sijedite ovaj recept .
Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića