Gastro

Ususret salonu pjenušavih vina

Salon pjenušavih vina Zagreb, ususret svom 3. izdanju, na vinskoj je srijedi u Wine baru Basement ugostio svoje prve prijavljene vinarije – Kolarić, Barundić i Sanabor.

Škrlet dobiva svoju oznaku kvalitete

U svrhu boljeg pozicioniranja autohtone moslavačke sorte škrlet Udruga Proizvođačka organizacija škrlet angažirala je stručnjake i dobila snažnu potporu lokalnih vlasti

ELFS & bubbles bar donosi najkreativniji izbor koktela

Kad se na jednom mjestu spoje mašta i kreativnost najpoznatijeg hrvatskog modnog dvojca te inovativno i vrhunsko ugostiteljstvo rezultat je jasan

Obožavani božićni kruh Stollen

Tradicionalna blagdanska Wish kuhinja u vašem domu i ove zime.

Palenta ili žganci u novom ruhu: Kad se spoje moderno i tradicija

Nekada jelo za siromahe, a danas kao dio menija fine-dining restorana, palenta ili žganci je prošla dugi put kroz kulinarsku povijest.

Večera Dubrovnika u Trevisu

Na ekskluzivnoj večeri u sklopu vinskog festivala „Vini da terre estreme“ predstavljena je gastronomija i vina dubrovačke regije.

Mirisi, okusi i boje otoka Hvara u Zagrebu

Prekrasni mediteranski mirisi, okusi i boje otoka Hvara proširili su se Zagrebom kroz odabrane etikete vina Tomić i vinarije udruge Hvarski vinari te čokolade Gamulin.

Bijeli grozd 2018

U četvrtak, 22. 11. 2018. godine, u Esplanade Zagreb Hotelu održana je 7. po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam

Rib eye wok specijalitet za prstiće polizati

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Wine Tuesday: Mlado Međimurje u Bornsteinu

U utorak 20.11.2018. drugo izdanje Wine Tuesday, u suradnji sa portalom Menu.hr, donijelo nam je perjanice međumurskog gorja i njihova mlada vina…