Gastro

Punjene lignje s kozicama, krakovima i mozzarellom

Kaiser je jedan od deset najboljih slovenskih restorana, koji se nalazi u prekrasnom zelenom okruženju

Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom

U jednom od ljepših vinskih prostora zagrebačkog centra, u wine baru kavane Procaffe, u Tkalčićevoj ulici, održani su drugi “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom”.

Jednostavna riblja juha Kornat

Riblja juha pravi je specijalitet kojeg mnogi obožavaju, a poznati chef Stjepan Bistrički ovaj nas puta iznenađuju savršenim i jednostavnim receptom za finu riblju juhu koju ćete rado spravljati u svom domu.

Talijanski rižoto od limuna, bosiljka i dimljene orade

Tradicionalni talijanski recept u Vašoj kuhinji.

Jednostavni zapečeni oslić

Ako volite ribu ili je volite malo manje, isprobajte ovaj recept s oslićem koji će vam postati jedno od omiljenih jela.

Elegantan pjenušac za svaki dan

Pijuckanje pjenušca ne mora biti blagdanski klišej odaberete li onaj s posebnom pričom!

WOW na Valentinovo

Kad se udruga WOW sastavljena od skoro 200 žena diljem Hrvatske udruži s izvrsnim proizvođačem vina kao što je to Feravino i barom skrivenim u dvorištu Ilice 50 u Zagrebu – a sve se događa baš na Valentinovo, uspjeh je zajamčen.

Quiche ili francuska pita s tikvicama i svježim biljem

Volimo isprobavati nove recepte uz uvjet da moraju biti zdravi te da priprema jela ne treba trajati više od 45 minuta.

Vjeko Bašić Chef godine Gault & Millau Croatia 2018.

U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia.

Vina Korta Katarina – biser poluotoka Pelješca

Mediteranska klima, šljunčane padine poluotoka Pelješca, bogate mineralima i okrenute moru i suncu, presudne su za osebujan, bogat okus i rubinsku crvenu sorte plavac mali