U prepunom Michelinom ovjenčanom restoranu „Noel“ održan rosé Masterclass „Povijesno važni roséi“ powered by PBZ Card Premium Visa
a povodom 10. Pink Day Zagreb festivala – koji se s nestrpljenjem očekuje 22. travnja 2023. u Laubi!
Sa sedam zlatnih i jednom srebrenom medaljom najveći istarski proizvođač vina potvrđuje svoju poziciju lidera u proizvodnji.
Ekskluzivna gala večera koju predvodi dvojac chef Oldřich Sahajdák i chef Ana Grgić Tomić čeka vas uskoro u zagrebačkom hotelu Esplanade.
Kako bi se postigao vjerodostojan talijanski okus i miris, za pripremu jela upotrebljavaju se samo najkvalitetnije i najpoznatije talijanske delicije.
Počela je sezona carskih šparoga pa vam donosimo izvrstan recept za juhu od šparoga i to prema receptu poznatog chefa Kornelija Malića.
U ružičastim vinima moći ćete uživati 22. travnja u Laubi: kući za ljude i umjetnost (i vino)!
Čak 700 uzoraka vina i jakih alkoholnih pića i 317 malvazija iz sedam zemalja stiglo je u Poreč na Vinistrino ocjenjivanje.
Ovog Uskrsa pripremite Pasku, sočan i mirisan ukrajinski kruh.
Udruga međimurskih vinara Hortus Croatiae je jučer, 29.03. u 15h u restoranu Sol i kavani Johann Franck predstavila nova vina od sorte sauvignon bijeli iz berbe 2022. i 2021.
Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kvarnera u opatijskom hotelu Ambasador će se 31. ožujka održati jedinstveni autorski projekt