Gastro

Orada u tempuri neodoljivi je recept koji ćete obožavati

Orada je jedna od najplemenitijih vrsta jadranske bijele ribe, a svi gastro ljubitelji ribljih okusa vole je spremati na različite načine.

Šareni recept za salatu s tjesteninom, povrćem, šunkom i sirom

Salata od svježeg povrća i tjestenina uvijek je odličan spoj zdravog i osvježavajućeg obroka, a još kad se ovom receptu doda fina šunka i sir onda ovaj ručak ili večera postaju prava specijalitet vašeg stola.

15. Vino uz žlicu u Floresu, bistrou na kraju grada

Eno gastro projekt Vino uz žlicu doživio je svoje 15. izdanje u nadahnjujućem ambijentu zagrebačkog bistroa Flores, uz vrhunska jela i vina, dopunjena žesticama, bučinim uljem i nečemu vrlo posebnom – rajčicama.

Fantastična ružičasta vina na trećem ocjenjivanju Vinskih zvijezda

U zagrebačkom wine& sushi baru Nomu pobijedila Polettijeva Rossella od muškat ruže s 95 bodova!

Teran je budućnost istarskog vinarstva

Stručno kušanje u vinariji Coronica pokazalo je svježinu terana i nakon dvadesetak godina odležavanja.

9. Pink Day u Laubi kuca nam na vrata

U ružičastim vinima i ružičastoj atmosferi moći ćete uživati 21. i 22. svibnja u Laubi!

Originalna pizza iz vaše pećnice by Sandra Rončević

Tips & tricks za najbolju pizzu iz kućne radinosti no. 1!

Nagrade u 2022. najboljim vinarima Vinistrinog ocjenjivanja

Iako su dobitnici već poznati od sredine travnja, svečanost dodjele uvod je u najveću regionalnu vinsku manifestaciju – Vinistru 2022.

Fidel Gastro, na čelu s chefom Srđanom Ursićem: tradicija i inovacija à la carte

Fidel Gastro je popularna gastro-destinacija i omiljeno mjesto za druženje, a ovoga proljeća chef Srđan Ursić predstavlja uzbudljive novosti na jelovniku.

Teran napokon dobiva zasluženi status velikog crnog vina iz Istre

Vinski stručnjaci iz cijelog svijeta dolaze kušati arhivska izdanja terana vinarije Coronica.