U punom wine baru zagrebačke kavane Procaffe, u Tkalčićevoj ulici, održano je šesto izdanje “Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom”. Kušana su vina, široj javnosti nepoznate, vinarije Hilić s Pelješca, dok je tema razgovora bila “vino i smijeh”
Lokaliteti poznate istarske vinarije Kabola iz Momjana kraj Buja, bili su nova destinacija za snimanje scena akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa!
Stigao je s proljećem na 26.kat zagrebačkog „rooftopa“. U suradnji Rooftop Laterala i Miva galerije vina predstavljeno je proljetno ruho Veuve Clicquot Champagne bara.
U wine baru i vinoteci Bornstein na zagrebačkom Kaptolu, održano prvo izdanje malog ali zvjezdanog vinskog projekta šarmantnog imena WOW ASTRO WINE.
Čak 272 malvazije iz pet zemalja, prvi puta velike zlatne medalje za teran, kvalitativan iskorak i podizanje bodovnog praga obilježili su 11. ocjenjivanje vina i alkoholnih pića.
Topli dani i vikendi uvijek pozivaju na pečenje roštilja i uživanje u pripremi hrane na otvorenom.
Mnogo je načina pripreme krompira, namirnice “za siromašne” koja je othranila generacije i generacije… Iako je jako zasitan, ustvari krompir je dijetalna namirnica jer sadrži jako malo kalorija (1 srednji krumpir ima samo 100 kalorija) i skoro uopće ne sadrži masti (99,9%).
Šesti po redu vinski festival od 22. do 28. travnja još jednom će pretvoriti Dubrovnik u mjesto okupljanja vinara, ugostitelja, hotelijera, kreativaca i ljubitelja vina, vinske kulture i tradicije.
Demotiviraju vas savršeno dekorirani kolači blogera na Instagramu?
Novi kreativni à la carte jelovnik Le Bistroa predstavlja najbolje od lokalnih proizvođača s naglaskom na održivost u uzgoju.