Gastro

Vinski razgovori uz vina Hilić i Davora Dretara Dreleta

U punom wine baru zagrebačke kavane Procaffe, u Tkalčićevoj ulici, održano je šesto izdanje “Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom”. Kušana su vina, široj javnosti nepoznate, vinarije Hilić s Pelješca, dok je tema razgovora bila “vino i smijeh”

Vinarija Kabola – destinacija za snimanje scena filmskog hita

Lokaliteti poznate istarske vinarije Kabola iz Momjana kraj Buja, bili su nova destinacija za snimanje scena akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa!

Rooftop Lateral Veuve Clicquot Champagne Bar

Stigao je s proljećem na 26.kat zagrebačkog „rooftopa“. U suradnji Rooftop Laterala i Miva galerije vina predstavljeno je proljetno ruho Veuve Clicquot Champagne bara.

WOW-ice, Iločki podrumi i Bottega među zvijezdama!

U wine baru i vinoteci Bornstein na zagrebačkom Kaptolu, održano prvo izdanje malog ali zvjezdanog vinskog projekta šarmantnog imena WOW ASTRO WINE.

Vinistra nezaobilazan svijet Malvazija

Čak 272 malvazije iz pet zemalja, prvi puta velike zlatne medalje za teran, kvalitativan iskorak i podizanje bodovnog praga obilježili su 11. ocjenjivanje vina i alkoholnih pića.

Savršen recept za roštilj – marinada od tamnog piva

Topli dani i vikendi uvijek pozivaju na pečenje roštilja i uživanje u pripremi hrane na otvorenom.

Restani krompir jednostavno a tako fino

Mnogo je načina pripreme krompira, namirnice “za siromašne” koja je othranila generacije i generacije… Iako je jako zasitan, ustvari krompir je dijetalna namirnica jer sadrži jako malo kalorija (1 srednji krumpir ima samo 100 kalorija) i skoro uopće ne sadrži masti (99,9%).

FestiWine u Dubrovniku

Šesti po redu vinski festival od 22. do 28. travnja još jednom će pretvoriti Dubrovnik u mjesto okupljanja vinara, ugostitelja, hotelijera, kreativaca i ljubitelja vina, vinske kulture i tradicije.

Recept za kolač princa Williama i ostali slatki recepti

Demotiviraju vas savršeno dekorirani kolači blogera na Instagramu?

Legendarni Le Bistro dočekuje s novim autohtonim jelima

Novi kreativni à la carte jelovnik Le Bistroa predstavlja najbolje od lokalnih proizvođača s naglaskom na održivost u uzgoju.