Stigao nam je 7. po redu Pink Day Festival – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca.
Želite napraviti odličan ručak a niste sigurni što bi ste kuhali? Donosimo pravi recept za zdravi i brzi ručak: tjestenina s umakom od mrkve, rajčicom, špinatom i tunjevinom.
Spoj prekrasnog interijera i omiljenih okusa za kojima žudimo u ponudi je Mime’s restorana…
Kako da meso ribe ostane meko i sočno kao da je kuhano, a da pritom ima „šmek“ kao da je pripremljeno u pećnici?
Četvrto izdanje “Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom”, ovog četvrtka, obilježili su razgovor o vinskim festivalima te gostovanje dvije male obiteljske vinarije
Nakon nedavnog uspješnog predstavljanja eno-gastro projekta ‘Vino uz žlicu’ u zagrebačkom Aperitivo baru, novo druženje s medijima upriličeno je u restoranu Sofra, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Green Gold.
Popularnost ružičastih vina raste, a Rosé Putniković definitivno potvrđuje i zbog čega – njegova voćna aroma i svježina osvajaju na prvu, posebice žene, čije su se sugestije i osluškivale u kreiranju ovih kapljica s juga Dalmacije.
Kabola Malvazija Amfora 2015. u završnici natjecanja ASI Contest for Best Sommelier of the World.
Miris svježih kroasana budi najljepše jutarnje osjećaje uz prvu jutarnju kavu ili topli čaj.
Smijuljenje na spomen imena crnog vina „Kitokret“ iz Sontakijeve vinarije u Kutjevu pokazuje da su mnogi svjesni o čemu se tu radi – o vinu koje daje erotski poticaj ali i moć izvršenja.