Gastro

Proljetni čušpajz ili varivo s vaše tržnice

Uputite se na najbližu tržnicu ili naručite eko proizvode na dostavu te nabavite namirnice za ukusno varivo ili kako ga još zovemo čušpajz od sezonskog povrća.

Talijanski umak Mostardu di Frutti slatko ljuto zadovoljstvo

Mostardu di Frutti – napravite u svom domu tradicionalni talijanski umak.

David Skoko stvara novu generaciju kuhara, konobara i barmena

Mladi kuhari, konobari i barmeni stekli su nova znanja i vještine pod vodstvom chefa Davida Skoke.

Indijski riblji curry prava je poslastica

Popularno jelo iz južne i jugoistočne Indije s ljekovitim svojstvima, idealno je za ljubitelje mirisnije začinjene hrane.

Predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča

Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019..

Kiselo ljuta kineska juha koju ćete od sada spravljati i vi

Kineska kiselo ljuta juha jednako je popularno kako širom Azije tako i gotovo u cijelom svijetu.

Riža na mlijeku s kavom recept koji draška nepca

Danas sam odlučila podijeliti s vama moj omiljeni recept, rižu na mlijeku ili kako ga neki zovu sutlijaš, ali ovaj puta s dodatkom omiljene kave.

Brza i jednostavna piletina s kokosovim mlijekom

Ovaj jednostavan recept za piletinu s kokosom sadrži dovoljno proteina i vlakana, kada se spravlja s rižom i povrćem, za kompletan zdrav obrok.

Ječam s gljivama recept do boljeg zdravlja

Savršeno jednostavan recept za pripremu je ječam s gljivama.

Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Goût de/Good France

Slavimo na isti dan na pet kontinenata u više od 5000 restorana francusko kulinarsko umijeće, radost dijeljenja i uživanja u vrhunskim namirnicama i inovativnim receptima uz Anu Grgić, proslavljenog chefa hotela Esplanade u Zgarebu.