Uputite se na najbližu tržnicu ili naručite eko proizvode na dostavu te nabavite namirnice za ukusno varivo ili kako ga još zovemo čušpajz od sezonskog povrća.
Mostardu di Frutti – napravite u svom domu tradicionalni talijanski umak.
Mladi kuhari, konobari i barmeni stekli su nova znanja i vještine pod vodstvom chefa Davida Skoke.
Popularno jelo iz južne i jugoistočne Indije s ljekovitim svojstvima, idealno je za ljubitelje mirisnije začinjene hrane.
Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019..
Kineska kiselo ljuta juha jednako je popularno kako širom Azije tako i gotovo u cijelom svijetu.
Danas sam odlučila podijeliti s vama moj omiljeni recept, rižu na mlijeku ili kako ga neki zovu sutlijaš, ali ovaj puta s dodatkom omiljene kave.
Ovaj jednostavan recept za piletinu s kokosom sadrži dovoljno proteina i vlakana, kada se spravlja s rižom i povrćem, za kompletan zdrav obrok.
Savršeno jednostavan recept za pripremu je ječam s gljivama.
Slavimo na isti dan na pet kontinenata u više od 5000 restorana francusko kulinarsko umijeće, radost dijeljenja i uživanja u vrhunskim namirnicama i inovativnim receptima uz Anu Grgić, proslavljenog chefa hotela Esplanade u Zgarebu.