Gastro

Cesar salata lagani ljetni obrok u kojem ćete uživati

Savršen izbor za lagani ručak u kojem ćete uživati, Cezar salata…

Tortilja od krumpira i šunke koji plijeni svačija nepca

Jednostavno za pripremu, savršenog bogatog okusa, tortilju od krumpira vole zasigurno jesti svi ukućani.

Punjene lignje s kozicama, krakovima i mozzarellom

Lignje i morski plodovi čarobna su kombinacija za ručak ili večeru mnogima od nas. Za sve one koji se žele okušati u spravljanju morskih plodova u kombinaciji s punjenim lignjama restoran Kaiser ponudio je izvrstan recept.

Povijest i sadašnji sjaj Michelinovih zvjezdica

Prestižne michelinove zvjezdice u izravnoj su vezi s kulinarstvom.

Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom

U jednom od ljepših vinskih prostora zagrebačkog centra, u wine baru kavane Procaffe, u Tkalčićevoj ulici, održani su drugi “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom”.

Jednostavna riblja juha Kornat

Riblja juha pravi je specijalitet kojeg mnogi obožavaju, a poznati chef Stjepan Bistrički ovaj nas puta iznenađuju savršenim i jednostavnim receptom za finu riblju juhu koju ćete rado spravljati u svom domu.

Talijanski rižoto od limuna, bosiljka i dimljene orade

Tradicionalni talijanski recept u Vašoj kuhinji.

Elegantan pjenušac za svaki dan

Pijuckanje pjenušca ne mora biti blagdanski klišej odaberete li onaj s posebnom pričom!

WOW na Valentinovo

Kad se udruga WOW sastavljena od skoro 200 žena diljem Hrvatske udruži s izvrsnim proizvođačem vina kao što je to Feravino i barom skrivenim u dvorištu Ilice 50 u Zagrebu – a sve se događa baš na Valentinovo, uspjeh je zajamčen.

Quiche ili francuska pita s tikvicama i svježim biljem

Volimo isprobavati nove recepte uz uvjet da moraju biti zdravi te da priprema jela, poput ovog quisha, ne treba trajati više od 45 minuta.