Gastro

Međimurska županija

Vinova loza uzgajala se na ovom području još u vrijeme starih Rimljana.

Zoranova Pasta alla Onofrio

Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića

Marin Rendić

Isprobajte dva recepta hrvatskog chefa i istaknutog predstavnika molekularne gastronomije.

Najfiniji novogodišnji zalogajčići koji donose sreću

Na silvestrovskoj večeri poslužite kreativna jela koja će potaknuti maštu i razgovor među prijateljima…

WOW

Što se događa kad se spoje moćne žene i najbolja hrvatska vina?

Lari & Penati:restoran u kojem se uvijek traži mjesto više

Delikatesni bistro s mnoštvom uzbudljivih gastronomskih iznenađenja u centru Zagreba.

Peruanska causa

Popularno peruansko jelo od krumpira u kojem se osobito uživa uz obalu s Tihim oceanom.

Kineske rolice

Kineska kuhinja nam daruje hrskavo predjelo za ljubitelje delikatnih okusa i vještog balansa između slatkog, kiselog i slanog.

Španjolska paella

Španjolska kuhinja daruje svjetski poznati biser kao idealan obrok za druženje obitelji i prijatelja.  

Pavlova

Jednostavan kolač od jagoda smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća u Australiji.