Miris domaće prepžene slanine u kombinciji s pečenom bučom odmah kod mnogih otvara apetit, a još ako volite rižoto onda je ovaj recept kao stvoren za vas!
Sous vide? Zvuči prekomplicirano i preotmjeno? Oslobodite se predrasuda! Svi vjeruju u nju zato što je jedinstvena i – s pravom opremom – jednostavna tehnika kuhanja koja će vam omogućiti iskustvo nevjerojatnih okusa, bilo da je riječ o mesu, ribi ili povrću.
Što nam finoga predlaže Matija Bregeš, chef restorana Boškinac i član JRE chefova za glavno jelo od janjetine svakako treba probrati.
Ovaj recept za jednostavnu, okrepljujuću slasticu od naranče svakom će ručku ili večeri staviti dati završnu osvježavajuću notu.
Ove ćete zdrave energetske kolačiće s bučom i crnom čokoladom zasigurno obožavati. Potpuno su prirodni, jako brzo gotovi, uz ovaj jednostavan recept, koji ćete željeti ponoviti više puta kad ga samo jednom isprobate.
Donosimo vam zasigurno najbolji recept rižota s kuhanom šunkom, bearnaise umakom i poširanim jajetom.
Peruanska causa popularno je jelo od krumpira, predivnog zelenog Perua, u kojem se osobito uživaju stanovnici, ali i brojni turisti uz obalu Tihog oceana.
Obitelj Kovčalija iz Iloka novu je vinariju svečano predstavila brojnim uzvanicima iz cijele Hrvatske i inozemstva.
Jeste li ljubitelj “spicy” meksičke hrane? Meksička hrana je čista egzotika, zato ako vas okus nekako vuče na meksičko, ljuto i začinjeno, usudite se to napraviti sami. Evo samo nekih prijedloga od ogromnog broja meksičkih jela.
Prirodni materijali poput: kamena, drva i zelenih zidova od pravog bilja uvelike pridonose cjelokupnom ambijentu, koji će vas u samo nekoliko trenutaka transformirati u zemlju izlazećeg sunca.