Tradicionalna blagdanska Wish kuhinja u vašem domu i ove zime.
Nekada jelo za siromahe, a danas kao dio menija fine-dining restorana, palenta ili žganci je prošla dugi put kroz kulinarsku povijest.
Na ekskluzivnoj večeri u sklopu vinskog festivala „Vini da terre estreme“ predstavljena je gastronomija i vina dubrovačke regije.
Prekrasni mediteranski mirisi, okusi i boje otoka Hvara proširili su se Zagrebom kroz odabrane etikete vina Tomić i vinarije udruge Hvarski vinari te čokolade Gamulin.
U četvrtak, 22. 11. 2018. godine, u Esplanade Zagreb Hotelu održana je 7. po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam
Unesite mirisni jesenski meni u vašu kuhinju koji oduševljava već pri prvom zalogaju, a specijalitet Rib eye kod mnogih od nas izaziva zazubice ….
U utorak 20.11.2018. drugo izdanje Wine Tuesday, u suradnji sa portalom Menu.hr, donijelo nam je perjanice međumurskog gorja i njihova mlada vina…
U četvrtak, 22. studenog s početkom u 18 sati u zagrebačkom Klubu književnika održat će posljednja ovogodišnja kušaonica u režiji Vinoljubaca.
Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.
Već tradicionalna peta radionica španjolskih vina u Zagrebu pod okriljem španjolskog instituta ICEX – España Exportación e Inversiones te Ureda za gospodarstvo i trgovinu pri Veleposlanstvu Španjolske u Zagrebu pred izabranom publikom vinara, sommeliera i ostalih vinskih ljubitelja održala je još jednu vinsku radionicu za pamćenje.