U Engleskoj se “veliki” doručak jede još od 17. stoljeća, a kako je ovaj prvi obrok u danu postao izuzetno bitan većini nas, donosimo vam recept koji je osmislio sjajan kuhar Danijel Benić iz poznatog zagrebačkog Aperitivo bara.
Dugogodišnjoj stagnaciji nekad omiljene gradske lokacije za opuštanje i druženje došao je kraj – na veliku radost nostalgičara za bogatom poviješću metropole javnosti će uskoro biti predstavljeno novo ruho Kavkaza.
Sjećate li se mirisa dunja s bakinog ormara?
Na premijeri predstave Mačka na vrućem limenom krovu u HNK Zagreb, povodom 20 godina karijere Zrinki Cvitešić uručeno vino Krauthaker Zelenac izborna berba prosušenih bobica 2011.
Donosimo ideje za slasne doručke: Kako pripremiti domaću granolu?
Donosimo vam recept “Mamina baklava”, jelo orijentalnog podrijetla, kojeg jednostavno svi obožavaju.
Mnogi restorani u svijetu žele biti na prvoj poziciji po pitanju zdrave i prirodne hrane u ponudi, a mi smo prošetali Bečom i donosimo vam pregled upravo takvih restorana. Njihov jedini cilj je zadovoljiti svakog svog gosta s izvrsnom hranom, ističući riječ “prirodno” kao prioritet.
Sigurna sam da postoji bezbroj načina na koji se radi salata od tune ali želim podijeliti neke svoje najdraže recepte.
Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, odaje nam neodoljivi tajni recept od kestena.
El Toro restoran&bar otvorio se u ožujku prošle godine kao jedini latinoamerički restoran u zemlji, a u ovih godinu i pol poslovanja etablirao se kao jedan od najboljih zagrebačkih restorana