Gastro

Pjenušci obitelji Peršurić – Misal

Pjenušavi okus u Istarkom selu Peršurić, gdje možete pronaći najbolja pjenušava vina.

Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima

Pošto dolaze blagdani u kojima su morski specijaliteti nezaobilazni, Višnja će vam danas pokloniti recept – Kraljevska grdobina sa crnom purom i špagetima.

Tradicionalni bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje

Korčulanski bakalar s krumpirom iz Višnjine kuhinje, za ove Božićne blagdane.

Argentinska garnirana kuhana govedina

Kuhinja cijele Južne Amerike je pod utjecajem američkih domorodaca, ali i afričkim, europskim i azijskim utjecajem.

Bostonska salata osvježavajući saveznik ljeta

Osvježavajući recept za bostonsku salatu, izvrstan prilog uz svaki roštilj.

Vinski bonton

Vinski bonton kao radost darivanja.

Kako se otvara vinska boca

Naučiti ćemo, korak po korak, kako otvoriti bocu kao pravi Sommelier.

Božićni kolač Šokica

Šokica – Božićni kolač koji uveseljava sve ljude dobrog ukusa.

Jelka pita

Sočna pita u kombinaciji s orasima i čokoladom.

Muffini s bananama i orasima

Muffini u kojem će uživati i djeca i odrasli.