Kako nam dolaze hladniji dani tako nam sve više odgovaraju crvena ili tamna vina koja griju dušu.
Gala premijera Grasecca i Francesce – hrvatskog odgovora na prosecco.
Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.
Ako volite šampanjac i još uz to najviše onaj ružičaste boje, razveselit ćemo vas pričom o tome kako ga je prva osmislila i proizvela slavna Madame Clicquot Ponsardin prije punih 200 godina.
Za prestižnu nagradu ove godine nominirane su bile četri prekrasne dame Alis Marić, Kristina Ercegović, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić a dizajnerica Aleksandra Dojčinović proglašena je pobjednicom na dodjeli nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.
Jesenska poslastica za koju mnogi od vas možda nisu ni čuli zove se pretepeni grah. U narodnom okruženju može se čuti i naziv „grah s mlijekom“, a tipični je specijalitet međimurskog kraja.
Vrijeme je kada od rajčica možete napraviti savršenu zimnicu kao što je šalša, sušena rajčica ili okrepljujući sok, a sve ove delicije možete koristiti tijekom jeseni i zime.
Ljubitelji divljači bit će oduševljeni receptom koji im donosi majstor kuhinje chef Ivan Martinović, a to je meso jelena s nadaleko poznatim ličkim krumpirom i vrganjima u sočnom madeira umaku.
Za sve koji vole divljač ovaj recept će biti pravi užitak, a donosimo ga iz srca Like, upravo tamo gdje ga jako dobro spremaju.
Nakon dva uspješna salona pjenušavih vina u Zagrebu i pet u Ljubljani, u pripremi su saloni za 2019. godinu.