Gastro

Vino Krauthaker na premijeri

Na premijeri predstave Mačka na vrućem limenom krovu u HNK Zagreb, povodom 20 godina karijere Zrinki Cvitešić uručeno vino Krauthaker Zelenac izborna berba prosušenih bobica 2011.

Kako pripremiti domaću granolu hrskavu zdravu i slasnu?

Donosimo ideje za slasne doručke: Kako pripremiti domaću granolu?

Mamina baklava

Donosimo vam recept “Mamina baklava”, jelo orijentalnog podrijetla, kojeg jednostavno svi obožavaju.

Okusite Beč kroz njegove organske restorane

Mnogi restorani u svijetu žele biti na prvoj poziciji po pitanju zdrave i prirodne hrane u ponudi, a mi smo prošetali Bečom i donosimo vam pregled upravo takvih restorana. Njihov jedini cilj je zadovoljiti svakog svog gosta s izvrsnom hranom, ističući riječ “prirodno” kao prioritet.

10 brzih recepata za salatu od tune

Sigurna sam da postoji bezbroj načina na koji se radi salata od tune ali želim podijeliti neke svoje najdraže recepte.

Minestrone ukusna slastica od kestena

Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, odaje nam neodoljivi tajni recept od kestena.

El Toro jedini latinoamerički restoran u Hrvatskoj

El Toro restoran&bar otvorio se u ožujku prošle godine kao jedini latinoamerički restoran u zemlji, a u ovih godinu i pol poslovanja etablirao se kao jedan od najboljih zagrebačkih restorana

Razmišljate o vinu za večeru – preporučujemo nagrađenu Frankovku Miraz

Kako nam dolaze hladniji dani tako nam sve više odgovaraju crvena ili tamna vina koja griju dušu.

Upoznajte moderne pjenušce Grasecca i Francesca

Gala premijera Grasecca i Francesce – hrvatskog odgovora na prosecco.

Pašta u umaku od gljiva i sjemenki

Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.