Gastro

Čokolač

Jako jednostavan i fin – i odlično se slaže sa svim što imate pri ruci od voća, suhog voća, odmrznutog ili čak i kandiranog.

Prhki keksi sa marmeladom

Odlični prhki keksi spravljeni s marmeladom koji ima daje lakoću i punoču okusa.

Božanstvena rolada od kestena

Kesten se još naziva i žirom bogova

Čarolija vanilije

Tajne začina iz cvijeta orhideje.

Ravioli s jadranskim račićima i sušenom rajčicom

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Vinski rječnik

Vinski rječnik sa Sommelierkom Jelenom u par koraka.

Čaše za vino

Vino, njegova čaša upotpuni doživljaj vina.

Šareni kokteli

Iako je posljednji korak u pripremi koktela, dekoracija je jednako važna kao i izbor sastojaka. Pripremili smo vam zanimljive ideje kako da ukrasite vaše koktele…

Vino i njegov nepogrješivi šarm

Oh, kako volim kada vino to radi – tako lako zanese i zaludi svojim okusima i mirisima

Cannelloni punjeni s kremom od kestena

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.