Gastro

Ithaa Restoran

Nevjerojatan podvodni restoran na Maldivima.

Voćna salata

Dolaze nam topli dani i mi bi se htjeli malo zasladiti voćem.

Prestige janjeće rolice

S obzirom da svi volimo strastveno kuhati za vrijeme Uskrsa, a može i poslije blagdana, mi smo za Vas pripremili odličan recept s janjetinom. 

Restoran “No Quittez Pas”

Želite li i Vi okusiti u svom krumpiru malo zemlje?

Crvena cipelica

Crvena cipelica? Zvuči kao čudan naziv za neki recept, ali nakon što pojedete ovako ukusno spravljene zdrave namirnice, zaista ćete se osjećati kao da ste obuli crvene cipelice iz bajke i da možete gdje god poželite.

Proljeće u meni

Uz ovaj božanstveni recept za tortu iz Višnjine kuhinje želimo Vam sretan ulazak u sunčane  proljetne dane.

Ispecite pivski kruh sa sjemenkama

Izradite prema receptu pivski kruh iz kuharice “Kruh i Peciva, Maje Kefeček.

Pjenušavo vino prosecco pravi je talijanski ljepotan među vinima

U tajne talijanskog prosecca, pravog osvježavajućeg vina s mjehurićima, uvodi nas sommelierka Jelena Šimić Valentić.

Napravite domaći pesto genovese za ukusnu pastu

Domaći jednostavni recept za pesto genovese dolazi nam iz odlične kuhinje chefa Zorana Ožegovića, a ovaj vrhunski talijanski specijalitet možemo upotrebljavati kao dip uz čips, kako dodatak pastama, rižotima i juhama ili kao umak.

Kroketi od bakalara

Kroketi od bakalara – ukusna i hrskava večera u Vašem domu.