Gastro

Zoran nam kuha

Ožegovićev recept za ovaj tjedan – Carpaccio od govedine.

Lignje na dubrovački

Otkrivamo vam tradicionalan recept kako Dubrovčani pripremaju jadranske lignje. Vjerujte za prste polizati :)

Tartar od lososa

Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.

Zoranov rižoto od cvijetače

Zoran Ožegović nam odaje odličan recept za rižoto od cvijetače.

“Tri zašto u danu”

Zdrava prehrana s nutricionistom Vanjom Grgecom iz Zagreba.

Vrijeme je za krem juhu od bundeve ili buče s kozicama

Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.

Obožavani rižoto s hranjivom bundevom

Uvijek je dobro iskoristiti ovu sezonsku namirnicu, pogotovo kada je dostupna potpuno svježa. Uživajte u ovom jednostavnom receptu koji će vam donijeti neizmjeran užitak.

Tko je Sommelier?

Tko je Sommelier? To sam ja. Tko sam ja? Jelena Šimić Valentić. Sommelijerka i kolumnistica Wish.hr portala.

Tjestenina s vongolama

Tjestenina s vongolama i limetom za odličan ručak u Vašem domu preporučuje chef Zoran Ožegović.

Večernji koktel za hladnije dane

Hladniji dani pozivaju nas da se opustimo uz fini koktel koji će nas opustiti…