Jednostavna za izradu, Tarator je netipična, tradicionalna bugarska hladna juha od jogurta i krastavaca.
Patlidžani su idealna namirnica jer kriju brojne zdravstvene dobrobiti, a mogu se pripremiti na bezbroj načina tako da odgovaraju svakome – od klasičnih pohanih, pečenih na roštilju, punjenih mesom i sirom, u musaki, kao pire ili čak čips, oduševit će i najmanje.
Chia sjemenke odličan su izvor beta-karotena koji smanjuje osjetljivost kože na sunce, a suhe marelice imaju visoki sadržaj antioksidansa koji štite kožu od prijevremenog starenja te imaju snažno protuupalno djelovanje za zdravu kožu.
Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.
Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca
U gastronomski osviještenoj Belgiji u pivskim se barovima nerijetko uz pivo servira sir posut solju, ponekad s celerom.
Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran
Ljetovanje je vrijeme kada se želimo opustiti u svakom pogledu pa tako i uživati u finim delicijama nekog od restorana.
Francesca je na prvom predstavljanju Europi osvojila zlatnu medalju i titulu Best Sparkling.
Proljetni užitak! Isprobajte jednostavan i ukusan i zdravi tart od lisnatog tijesta, svježih jagoda i banana te laganom kremom od sira!