Francesca je na prvom predstavljanju Europi osvojila zlatnu medalju i titulu Best Sparkling.
Proljetni užitak! Isprobajte jednostavan i ukusan i zdravi tart od lisnatog tijesta, svježih jagoda i banana te laganom kremom od sira!
Eksplozija boja i okusa u novim autorskim jelima chefa Ane Grgić u gurmansko ljetu Le Bistroa Esplanade.
Na izbornoj Skupštini Vinistre jednoglasno je podržan najvažniji strateški dokument za razvoj istarskog vinarstva i vinogradarstva.
Vinarija Krauthaker kreirala je Juliju, elegantan pjenušac, finog perlagea, savršen za dugo očekivani ljetni odmor.
Hvar već godinama slovi kao jedno od najpopularnijih ljetnih odredišta u Hrvatskoj, a restoran Passarola zasigurno najomiljenije mjesto za prave gurmane.
Krajem srpnja za Hvarane i njihove goste svira američki blues i jazz gitarist Yogi Lonich te drugi vrhunski džezisti.
Šalša je našla svoje mjesto gotovo u svim kuhinjama svijeta, svi je jedu, pripremaju i vole. Šalša ili kako je neki izgovaraju salsa od rajčica, pomidora ili paradajza na svim je jezicima prepoznatljivo fina.
Koje ćete vino odabrati za male sitne užitke ili svoje društvo predlaže sommelierka Jelena Šimić Valentić koja nas ovoga puta vodi u Kaliforniju i prekrasne kalifornijske vinograde te najpoznatije vinarske kuće.
Japanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovom Hotelu & Spa Iadera otvoren Sushi pop-up restoran Jiro.