Gastro

Pijana srna

Gulaš od srnetine ili pijana srna Vam preporučuje obitelj Peršurić.

Žgvancet od zeca

Recept za žgvancet od zeca iz kuhinje obitelji Peršurić.

Pjenica od lososa

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.

Savršenstvo iz Novog Zelanda

Znate li da nam iz Novog Zelanda dolaze najjužniji vinogradi na svijetu smješteni u Otago regiji.

Kamenice sa šugom od pjenušca savršena su ljetna delicija koju ne smijete propustiti

Jedinstvena tekstura, bogat okus i zanimljiva povijest kamenica još od antičkih vremena pa sve do danaskamenice svrstava u hvaljenu deliciju kojoj je teško odoljeti.

Juha od kamenica i pjenušca

Ana Peršurić odaje nam tajne za pripremu juhe od kamenica i pjenušca.

Piccatta od grdobine

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.

Priča o champagneu i pjenušcu

“Le vin du diable” – ovoga puta priču nam priča obitelj Peršurić i odaje tajne okusa pjenušca.

Čokoladna torta Noir

Zdrava i fina čokoladna torta Noir za sve ljubitelje slatkoga.

Hobotnica a la Peka na Bodulski način

Za vas smo pripremili recept za pravi specijalitet dalmatinske kuhinje, hobotnica a la peka, koji će zasigurno oduševiti vaša nepca.