Festivalom u Kutjevu nastavlja se uspješno brendiranje graševine.
Na stolu se mora naći i nešto slatko pa predlažemo finu i laganu tortu od višanja koje su sada u jeku sazrijevanja.
Uz čašu odličnog plavca, cijenjene maraštine ili laganog i voćnog rosea doznat ćete da se mjesto zove Putnikovići, a vinarija Putniković i da se tu s vinom živjelo oduvijek.
Basta Gourmet Bar od sada i na atraktivnoj splitskoj adresi opčiniti će istančana nepca ljubitelja finih zalogaja uz savršen užitak u izuzetno atraktivnom mediteranskom ambijentu.
Badelov brend Korlat nastavlja nizati međunarodne uspjehe te je na Decanteru, prestižnom svjetskom vinskom natjecanju
Vinarija Korta Katarina za svoja vina osvojila je tri Decantera, dvije bronze i jedno srebro, na natjecanju Decanter World Wine Awards.
Srebrom su se okitile ledena Frankovka 2016. i Graševina Miraz 2016., a broncom Cuvée Miraz 2015., Frankovka Miraz 2015. te Graševine Dika i Miraz, obje iz 2017.
Poznata šefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade, Ana Grgić osmislila je sezonski jelovnik koji objedinjuje zavodljive gastronomske note proljeća
Ako imate dobru namirnicu, zasigurno ćete imati i više nego dobar ručak, a šparoge su zasigurno super namirnica.
Grad Hvar ugostit će 5. Međunarodni Festival Taste the Mediterranean/Okusi Mediteran!