Gastro

Šareni kokteli

Iako je posljednji korak u pripremi koktela, dekoracija je jednako važna kao i izbor sastojaka. Pripremili smo vam zanimljive ideje kako da ukrasite vaše koktele…

Vino i njegov nepogrješivi šarm

Oh, kako volim kada vino to radi – tako lako zanese i zaludi svojim okusima i mirisima

Cannelloni punjeni s kremom od kestena

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić, chef kuhinje Esplanada, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept od ukusnih kestena.

Zoran nam kuha

Ožegovićev recept za ovaj tjedan – Carpaccio od govedine.

Lignje na dubrovački

Otkrivamo vam tradicionalan recept kako Dubrovčani pripremaju jadranske lignje. Vjerujte za prste polizati :)

Tartar od lososa

Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.

Zoranov rižoto od cvijetače

Zoran Ožegović nam odaje odličan recept za rižoto od cvijetače.

“Tri zašto u danu”

Zdrava prehrana s nutricionistom Vanjom Grgecom iz Zagreba.

Vrijeme je za krem juhu od bundeve ili buče s kozicama

Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.

Obožavani rižoto s hranjivom bundevom

Uvijek je dobro iskoristiti ovu sezonsku namirnicu, pogotovo kada je dostupna potpuno svježa. Uživajte u ovom jednostavnom receptu koji će vam donijeti neizmjeran užitak.