Teško da neki od restorana ima toliko veliki uspjeh, a smješten je u prolazu između dvije ulice i nije pristupačan oku prolaznika.
Juha od kestena savršena je s okruglicama od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine.
Ima li još koje zimsko jelo koje nismo probali spraviti, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereš pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Otkrijte tajnu savršeno pripremljenih pirjanih telećih obraza.
U predivnom ambijentu jednog od najpoznatijh restorana na sjevernom Jadranu i Kvarneru, u samom srcu Kastva, u restoranu Kukuriku, primorsko-istarske Wow-ice još su se jednom podružile na zanimljiv način.
Novi kreativni à la carte jelovnik nadahnut je svježim lokalnim namirnicama i zimskim okusima s dodirom pariškog šika.
U ovo blagdansko vrijeme gostoljubivi Slavonci pozivaju nas za blagdanski stol kako bismo okusili sve ono što nudi Zlatna Slavonija.
Prirodom okupana, prekrasna španjolska La Rioja autonomna je zajednica i provincija smještena na sjeveru Pirinejskog poluotoka.
Iako se adventsko razdoblje uglavnom povezuje sa mirisima i okusima kuhanog vina, istinski ljubitelji dobre kapljice ovoga će prosinca doći na svoje.
Za sve ljubitelje mesa donosimo sočni recept za grofovski odrezak koji će rasplamsati vaše nepce. Glumica Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće.
Krajem prošlog tjedna u zagrebačkom cafeu Razzmatazz, u Ilici 65, koji je dijelom smješten i u lijepom podrumskom prostoru, održana je majstorska radionica vina koja potpisuje Jo Ahearne