Mnogi gurmani i ljubitelji dobrog zalogaja čuli su za slavno tradicionalno japansko jelo pod nazivom sushi.
U organizaciji Udruženja vinarstva pri HGK te udruga Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae
Moët & Chandon – ponosno slavi svoju 27. obljetnicu kao službeni šampanjac Zlatnog globusa.
Početak godine idealno je vrijeme za predstavljanje novih gastronomskih trendova na sceni.
6. po redu dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture
Teško da neki od restorana ima toliko veliki uspjeh, a smješten je u prolazu između dvije ulice i nije pristupačan oku prolaznika.
Juha od kestena savršena je s okruglicama od jetre. Lako ju je pripremiti kod kuće, posebnog je okusa u kojem uživamo samo u ovo doba godine.
Ima li još koje zimsko jelo koje nismo probali spraviti, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereš pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Otkrijte tajnu savršeno pripremljenih pirjanih telećih obraza.
U predivnom ambijentu jednog od najpoznatijh restorana na sjevernom Jadranu i Kvarneru, u samom srcu Kastva, u restoranu Kukuriku, primorsko-istarske Wow-ice još su se jednom podružile na zanimljiv način.
Novi kreativni à la carte jelovnik nadahnut je svježim lokalnim namirnicama i zimskim okusima s dodirom pariškog šika.