U predivnom ambijentu jednog od najpoznatijh restorana na sjevernom Jadranu i Kvarneru, u samom srcu Kastva, u restoranu Kukuriku, primorsko-istarske Wow-ice još su se jednom podružile na zanimljiv način.
Novi kreativni à la carte jelovnik nadahnut je svježim lokalnim namirnicama i zimskim okusima s dodirom pariškog šika.
U ovo blagdansko vrijeme gostoljubivi Slavonci pozivaju nas za blagdanski stol kako bismo okusili sve ono što nudi Zlatna Slavonija.
Prirodom okupana, prekrasna španjolska La Rioja autonomna je zajednica i provincija smještena na sjeveru Pirinejskog poluotoka.
Iako se adventsko razdoblje uglavnom povezuje sa mirisima i okusima kuhanog vina, istinski ljubitelji dobre kapljice ovoga će prosinca doći na svoje.
Za sve ljubitelje mesa donosimo sočni recept za grofovski odrezak koji će rasplamsati vaše nepce. Glumica Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće.
Krajem prošlog tjedna u zagrebačkom cafeu Razzmatazz, u Ilici 65, koji je dijelom smješten i u lijepom podrumskom prostoru, održana je majstorska radionica vina koja potpisuje Jo Ahearne
Sveti Nikola je s jednim danom zakašnjenja stigao u Pariz, gdje je u četvrtak navečer, u restoranu Auberge Flora, chef Tvrtko Šakota pripremao hrvatske blagdanske specijalitete.
Mnogi odrasli obožavaju hrenovke. Donosimo jednostavan recept koji će unijeti miris užitka u vaše domove.
Za sve u obitelji koji vole hrenovke i sir u kombinaciji, donosimo sjajan recept za hot dog upravo sa ovim omiljenim namirnicama.