Vlado Krauthaker predstavio je vina koja su obilježila prvih 25 godina vinarije Krauthaker.
Velikom brzinom približavaju nam se božićni i novogodišnji blagdani, vrijeme kada se pripremaju raznovrsne slasne delicije u svijetu i kod nas, a mi ćemo u ovom tekstu pažnju posvetiti najpoznatijim tradicionalnim jelima koji su karakteristični upravo za francusko podneblje.
Moderan dizajn, snaga i ljepota slavonskih šuma – tako bi se mogla opisati nova etiketa prestižne linije Feravina.
U četvrtak, 23. 11. 2017. godine, u Esplanade Zagreb Hotelu, u svečanoj, ali i prijateljskoj atmosferi, održana je 6. po redu dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam
Jedno od tradicionalnih jela u Hrvatskoj koje je također prepoznato u cijelom svijetu nosi naziv soparnik. Drugi nazivi koji se koriste za soparnik su pita od blitve, jelo od blitve, uljenik ili zeljenik, ovisno o području
Legenda govori da je čokolada bila omiljeno piće kralja Montezume, te ju je svakog dana pio u pretjeranoj količini.
U ovom receptu našlo se svega – jabuke, orasi, kakao, grožđice, cimet… A rezultat je nevjerojatno mekan, pahuljast i aromatičan kolač s jabukama i mirisnim dodacima!
Ukusne McVities Digestive kekse od sada možete pripremiti i sami! Provjerite ovaj jednostavan recept i bacite se na pripremu!
Vrhunski talijanski specijaliteti s kreativnim potpisom popularnog chefa.
U subotu, 04.11.2017. u šarmantnom zagrebačkom salonu Kak se šika, održan je prvi sastanak Kluba vinoljubaca. Inicijativu za osnivanjem Kluba pokrenula je udruga Vinoljupci