Jesen ima svoje čari. Dolaskom hladnijih dana u prirodi ćemo pronaći vrganje i buće koji mogu postati prave gastro delicije.
Donosimo vam zanimljiv recept od lososa u umaku od borovnica koji je drugačiji, lagan je za pripremu, zahtjeva malo vremena oko spravljanja, a na kraju vaše će nepce uživati u ukusnom jelu.
Njegujući svoju prepoznatljivu filozofiju proizvodnje vina, legendarni hvarski vinar Andro Tomić, kreirao je vrhunsku liniju i ekspresiju plavca, vino Plavac mali barrique.
Ako na raspolaganju imate nekoliko slobodnih dana, a željni ste nezaboravnog provoda u kojem ćete, između ostaloga, moći uživati u odličnoj hrani i piću, ali i s ukusom uređenom ambijentu – spakirajte kofer i zaputite se u Beograd.
Nezaobilazno mjesto pri posjetu Londonu za sve ljubitelje japanskih jela restoran je Engawa koji je osmislio tržišni lider u području japanske gastro scene, Salt grupe.
Takenoko – prvi japanski restora u Hrvatskoj s prestižnim certifikatom japanskog ministarstva.
Uz ovaj tradicionalan recept vaša pita od jabuka zasigurno će ispasti savršena. Nema pite do domaće pite od jabuka.
Na sam spomen štrukli mnogima počnu rasti zazubice, posebice ako su one domaće. Štrukle se mogu priptremiti na mnogo načina a mi vam donosimo čak tri originalna recepta za ovu sjajnu tradicionalnu deliciju.
Putevima vinske loze kako je još neki zovu ili turneja po vinskim podrumima je na vrhu liste želja svakog ljubitelja vina, a ove godine izuzetno puno ljudi otputovalo je na neku specifično vinsku destinaciju
Savršeno je vrijeme za tople palačinke, ali ne bilo kakve već prema receptu naših dragih baka <3