Gastro

Restoran Klarisa odlična gastro destinacija Dubrovnika

Uz bogat i zanimljiv povijesni značaj ova gastro destinacija u Dubrovniku nudi specijalitete vrijedne pažnje.

Napravite savršenu salatu od tune

Mnogo je recepata za salatu od tune, ali znati napraviti savršenu salatu od tune želja je svakog ljubitelja ove osvježavajućeg obroka s ribom.

Dani Pošipa 2017

Cijeli otok Korčula, a posebno Smokvica i Čara, može se pohvaliti tradicijom vinogradarstva i vinarstva još od vremena starih Grka.

Zinfandel’s blistavi restoran hotela Esplanade mjesto je potpunih gurmanskih doživljaja

Svaki puta kada uđete u restoran hotela Esplanade Zinfandel’s i pojedete jedan od savršeno spravljenih jela koje priprema chef ovog renomiranog restorana Ana Grgić

Pjenušac Stručić prvi pjenušac u Ludbregu

U ludbreškoj vinariji Stručić degoržiran je prvi pjenušac ove vinarije i prvi pjenušac ludbreškog vinogorja.

Kruh s maslinama i ružmarinom

Tko još nije poželio sam ispeći kruh koji će mirisom opčiniti dom, a naročito kada se domaćem tijestu pridruže mediteranski okusi poput maslina i ružmarina.

Vinarija Tomić predstavlja svoj Pošip 2016

Svojim jedinstvenim potpisom i načinom promišljanja o vinima, legendarni hrvatski vinar Andro Tomić, s posebnom pažnjom njeguje dalmatinske autohtone sorte

Duplo zlato za Frankovku Miraz 2012.

U Feričance je iz dalekog Meksika stiglo još jedno priznanje! Feravino osvojilo je duplo zlato za sortu koja u njegovim podrumima daje najbolje rezultate.

Riba pečena u soli jednostavno se priprema, a zavodi nepca

Poznati njemački brend kućanskih uređaja, Miele, pod kulinarskom palicom chefa Saše Polojca čitateljice Wish.hr-a darivao je radionicom pripreme mediteranskih delicija.

Ne propustite Feričanačku berbu grožđa

Vrhunska vina, izvrsna hrana, prekrasna priroda, dobra zabava i druženje razlog su zbog kojeg ovoga rujna s društvom trebate posjetiti Feričance.