Uz bogat i zanimljiv povijesni značaj ova gastro destinacija u Dubrovniku nudi specijalitete vrijedne pažnje.
Mnogo je recepata za salatu od tune, ali znati napraviti savršenu salatu od tune želja je svakog ljubitelja ove osvježavajućeg obroka s ribom.
Cijeli otok Korčula, a posebno Smokvica i Čara, može se pohvaliti tradicijom vinogradarstva i vinarstva još od vremena starih Grka.
Svaki puta kada uđete u restoran hotela Esplanade Zinfandel’s i pojedete jedan od savršeno spravljenih jela koje priprema chef ovog renomiranog restorana Ana Grgić
U ludbreškoj vinariji Stručić degoržiran je prvi pjenušac ove vinarije i prvi pjenušac ludbreškog vinogorja.
Tko još nije poželio sam ispeći kruh koji će mirisom opčiniti dom, a naročito kada se domaćem tijestu pridruže mediteranski okusi poput maslina i ružmarina.
Svojim jedinstvenim potpisom i načinom promišljanja o vinima, legendarni hrvatski vinar Andro Tomić, s posebnom pažnjom njeguje dalmatinske autohtone sorte
U Feričance je iz dalekog Meksika stiglo još jedno priznanje! Feravino osvojilo je duplo zlato za sortu koja u njegovim podrumima daje najbolje rezultate.
Poznati njemački brend kućanskih uređaja, Miele, pod kulinarskom palicom chefa Saše Polojca čitateljice Wish.hr-a darivao je radionicom pripreme mediteranskih delicija.
Vrhunska vina, izvrsna hrana, prekrasna priroda, dobra zabava i druženje razlog su zbog kojeg ovoga rujna s društvom trebate posjetiti Feričance.