Gastro

Chef Yannick Alléno podržava mlade kuhare JRE Francuska

Yannick Alléno je kuhar koji posjeduje 16 restorana diljem svijeta i donio je odluku da će podržati mlade francuske kuhare

Veličanstveni kare od jelena

Mašta i priprema zanimljivih jela zasigurno će razveseliti drage nam osobe.

1. Salon pjenušavih vina u Zagrebu

1. Međunarodni salon pjenušavih vina održao se u radosnom okruženju, u društvu ponajboljih proizvođača pjenušavih vina

Vinstrin en primeur kušanje mladih malvazija

U organizaciji udruge Vinistra i Udruženja vinarstva, u Hotelu Esplanade Zagreb, održano je šesto po redu en primeur kušanje

Sorbetto od malina i ruže

Chef Stjepan Bistrički predstavlja, kao šećer na kraju svakog jela, lagani sorbetto od malina i ruže koji možete pripremiti i u vlastitom domu.

Indian Accent najbolji indijski restoran na svijetu

U Indiji raste razina znanja i volje za učenjem novih kulinarskih vještina.

PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima

Humanitarna uvertira u 5. PINK DAY od 10. veljače do 10. ožujka.

Najbolji recept za Valentinovo – Desert za zaljubljene slastičarke Mirjane Špoljar

Valentinovo je savršen dan u kojem možete pokazati voljenoj osobi i svoje kulinarske sposobnosti te kroz izvrstan recept za slatki, svježi desert iznenaditi svoju ljubav, svoju voljenu osobu.

Salon pjenušavih vina u Zagrebu

Nakon dosadašnih ocjenjivanja na svojim slovenskim priredbama, ove godine, za 20.-tu obljetnicu uspješnog festivalskog djelovanja

Vinart Grand Tasting u Laubi

25. i 26. veljače, drugu godinu za redom Lauba, Prilaz baruna Filipovića 23, će ugostiti stotinjak probranih vinara