Što ste radili 1997? Ne znamo za vas, ali znamo da je vinar Franjo Kolarić upravo te godine počeo raditi svoje prvo vino.
Priča o vinima Romeo seže još od davne 1850 godine.
Studije za prehranu kažu da bi ribu trebalo jesti dva puta tjedno.
Marčelo Petan vrhunski voditelj hrane i pića restorana Kaiser te Hotela Rogaška & ROI Spa podijelio je s nama recept za hobotnicu spravljenu s izvrsnim namirnicama koje ovo jelo čini izuzetno sočnim i ukusnim.
Prin Polsuk je prilično tih čovjek.
Griffin pjenušci Boutique Vinarije Ivančić ruše mit o pjenušcu kao piću dobrodošlice i aperitivu!
Kruh od banane jedno je od mojih najomiljenijih deserata!
Opus One po prvi puta u Hrvatskoj predstavio vina u sklopu drugog enološkog Masterclassa u Boutique hotelu Alhambra.
Premijerno kušanje novih vina Kabola Amfora 2015. održano je u Momjanu u prekrasnom ambijentu
Gostiona Kod Lojzeta, u kojoj je slavni chef Tomaž Kavčić okusio prve korake kulinarstva, prvi put se spominje 1897. godine kao gostiona za gurmane.