Gastro

From Kolarić with love

Što ste radili 1997? Ne znamo za vas, ali znamo da je vinar Franjo Kolarić upravo te godine počeo raditi svoje prvo vino.

Vina Romeo

Priča o vinima Romeo seže još od davne 1850 godine.

Riblji paprikaš za sve koji vole domaću hranu

Studije za prehranu kažu da bi ribu trebalo jesti dva puta tjedno.

Hobotnica s umakom od rajčica, sirom i travama

Marčelo Petan vrhunski voditelj hrane i pića restorana Kaiser te Hotela Rogaška & ROI Spa podijelio je s nama recept za hobotnicu spravljenu s izvrsnim namirnicama koje ovo jelo čini izuzetno sočnim i ukusnim.

Gospodin iz stare tajlandske škole

Prin Polsuk je prilično tih čovjek.

Griffin pjenušci Boutique Vinarije Ivančić

Griffin pjenušci Boutique Vinarije Ivančić ruše mit o pjenušcu kao piću dobrodošlice i aperitivu!

Kruh od banane gospođe Deb

Kruh od banane jedno je od mojih najomiljenijih deserata!

Predstavljanje vina Opus Onea

Opus One po prvi puta u Hrvatskoj predstavio vina u sklopu drugog enološkog Masterclassa u Boutique hotelu Alhambra.

Premijerno kušanje novih vina Kabola Amfora

Premijerno kušanje novih vina Kabola Amfora 2015. održano je u Momjanu u prekrasnom ambijentu

Zemono premium kuhinja osnovnih sastojaka

Gostiona Kod Lojzeta, u kojoj je slavni chef Tomaž Kavčić okusio prve korake kulinarstva, prvi put se spominje 1897. godine kao gostiona za gurmane.