Gastro

Pink day Slovenija

7. 4. ove godine u prelijepom okruženju Narodnog doma u Mariboru održan je prvi PINK DAY Slovenija

Marinirani svinjski odrezak na talijanski način

Zanimljiva ideja za proljetni meni s crvenim mesom, uz recept koji je preuzet iz Mediteranske kuhinje

Punjena janjeća plećka za ovaj Uskrs

Kako u Dubrovniku pripremaju janjetinu

Uskršnja juha od bakalara

Uskršnji blagdani divni su dani kada se možemo duže i ljepše podružiti i blagovati, a oni koji vole poštivati tradiciju svakako će voljeti za Veliki Petak na meniu imati ribu, stoga donosmo recept za ukusnu juhu od bakalara.

Bonsoy kanten s Matcha preljevom

Desert kojem malo tko može odoljeti zove se Bonsoy kanten s Matcha preljevom.

Riba na vašem tanjuru: pastrva s pireom od poriluka i kremom od avokada

Kako bi se riba trebala jesti, prema zdravstvenim istraživanjima, barem dva puta tjedno, donosimo vam izvrstan recept za poširanu morsku pastrvu.

Svježa, mlada i lepršava, vina Kutjevo

U novootvorenom poznatom kafiću u zagrebačkoj Ilici Victory ArtCaffe-u održalo se okupljanje probranog ženskog društva

Sushi Norimaki poznao japansko jelo koje sada možete spraviti i sami

Poznato japansko jelo, sushi, konzumira se kao glavno jelo i predjelo, iako ga ljudi znaju pripremati i u obliku deserta.

Il Camino – ljubav na talijanski način

Jedinstven spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drugačijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene.

Nova genijalna nordijska kuhinja

Prije deset godina, René Redzepi svojim je pristupom novoj nordijskoj kuhinji pokrenuo revoluciju