Domaći jednostavni recept za pesto genovese dolazi nam iz odlične kuhinje chefa Zorana Ožegovića, a ovaj vrhunski talijanski specijalitet možemo upotrebljavati kao dip uz čips, kako dodatak pastama, rižotima i juhama ili kao umak.
Da je Davor Zdjelarević, hrvatski poznati vinar, uvijek jedan korak ispred svih znaju mnogi vinoljupci i svi oni koji se vinom bave i profesionalno, no ovaj put otvorio je novu vinoteku Vinoretum na Dobrom dolu 49
Kolač od bijele čokolade i jagoda privući će svakoga zbog svog kraljevskog izgleda, za kojim ni okus ne zaostaje.
Proljetni i ljetni mirisi hrvatskog juga, mediteranske hrane i morskih specijaliteta, poput gofa, najbolji su vjesnici toplih godišnjih doba. Sve je u cvatu, a dalmatinska kuhinja najbolje nam sjeda upravo u proljeće i ljeto. Zagrebački restoran Bota Šare čuvenu zagrebačku terasu i ove je sezone pretvorio u malu dalmatinsku oazu u srcu gradske vreve naše metropole i donosi nam lagano ljetno jelo Ceviche s gofom.
Restoran Bota Šare predstavlja lagano jelo koje ima bogate nutritivne vrijednosti uz recept za krem juhu od šparoga.
Restoran Bota Šare predstavlja lagano ljetno jelo.
Svibanjski mirisi hrvatskog juga najbolji su vjesnici toplih godišnjih doba.
Pokrenuta velika humanitarna akcija u cilju pomoći malome Franji Kalfiću i njegovoj obitelji! Sva sredstva bit će donirana obitelji Kalfić kako bi djelomično pokrila iznimno velike troškove daljnje rehabilitacije.
Vikend za uživanje! Tako bi se mogao opisati vinski Festival koji će 9. i 10.lipnja na zlatnom otoku doživjeti svoje drugo izdanje
Kincses pince jedinstven je prodajni vinski festival u Hrvatskoj koji će se 3. i 4. lipnja od 17:00 do 23:00 sata održati na glavnom trgu Stjepana Radića uz samo more u Crikvenici.