Gastro

Sarma je najtraženije zimsko jelo a pred vama je domaći recept

Donosimo vam tradicionalan recept za pravo zimsko okrepljujuće jelo, sarmu koja osvaja svačije nepce.

Ukiseljeno povrće prirodni je način čuvanja hrane

Kasni ljetni dani i jesen obiluju najboljim plodovima, povrćem i voćem, koje nam priroda može ponuditi, zato je dobro pripremiti ukiseljeno povrće koje je izvrsna zimnica za duge i hladne zimske dane.

Jednostavan quiche ili savršena francuska pita

Naša blogerica Katarina Štimac donosi nam odličan recept za quiche, savršenu francusku poslasticu.

Juha od mrkve i naranče

Recept za jedinstvenu i laganu juhu od mrkve i naranče, koja će vas osvojit svojim okusom.

Salata od zelenih mahuna, tikvica i quinoe

Isprobajte ovu jednostavnu, brzu i zdravu salatu s povrćem.

Jednostavni burrito s piletinom i avokadom

Pripremite ukusan i zdrav obrok s niskim udjelom masnoća i ugljikohidrata, buritto s avokadom i piletinom na žaru.

Udruga WOW za udrugu Zvjezdice

Udruga WOW odlučila je pomoći udruzi Zvjezdice koja skrbi o djeci s posebnim potrebama

Brašno i svi tipovi i vrste brašna u kuhinji: od kojeg se brašna što radi

Saznajte više o vrstama brašna, nutritivnoj vrijednosti brašna i biljkama od kojih nastaje.

Fini kruščići s bundevom

Povodom Dana kruha izdvajamo odličan recept za fine kruščiće s bundevom.

Žličnjaci od snijega

Schneenockerln, kod nas poznatije kao šnenokle lagana poslastica prigodna za svaku prigodu.