Kako postati Master of wine i koje uvjete moramo udovoljiti? Sommelierka Jelena Šimić Valentić ima odgovore upravo na ta pitanja.
Ovaj rižoto sa sušenim rajčicama, i za one koji vole nove okuse pjenušcem, pravo je osvježenje na nepcu, a recept je jednostavan i brz za pripremu ručka ili fine večere.
Jeste li ga ikada probali kukuruzno mlijeko? Ako niste, pravo je vrijeme da ga i isprobate.
Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.
ŠTO ŽENE ŽELE je akcija izbora najboljih vina u prošloj godini po izboru ženske udruge Women On Wine – WOW.
Još jedno inozemno priznanje za Stinu, ovaj put Stina Pošip!
Uskrsna pita s pinjolima i ricotta sirom zasigurno će biti delicija koju će svi željeti kušati.
Odličan recept za proljetne dane.
Austrija je domovina izvrsnih pekarnica čija slava seže daleko unatrag u carska vremena.
Jednostavno je ispeći domaći kruh sa sjemenkama koji će nas vratiti u djetinjstvo i miris domaće kuhinje.