Gastro

Mirisi u vinu

Kako se “njuše” mirisi u vinu i zašto toliko u njima uživamo.

Ithaa Restoran

Nevjerojatan podvodni restoran na Maldivima.

Prestige janjeće rolice

S obzirom da svi volimo strastveno kuhati za vrijeme Uskrsa, a može i poslije blagdana, mi smo za Vas pripremili odličan recept s janjetinom. 

Restoran “No Quittez Pas”

Želite li i Vi okusiti u svom krumpiru malo zemlje?

Ispecite pivski kruh sa sjemenkama

Izradite prema receptu pivski kruh iz kuharice “Kruh i Peciva, Maje Kefeček.

Bakalar savršena delicija blagdanskog stola – Kroketi od bakalara

Kroketi od bakalara mogu biti ukusna hrskava večera ili sjajan prilog na vašem blagdanskom stolu, uz ostala tradicionalna jela koja volite.

Napravite najtraženiji sushi Spicy tuna rolls s đumbirom

Spicy tuna maki rolls izuzetno je popularan sushi, a ovaj je recept potekao iz osamdesetih godina, ne u Japanu već u Americi. Konkretnije, domovina ovog recepta za sushi je Kalifornija, a okusi tune, đumbira i wasabija osvojili su cijeli svijet pa je tako Spicy tuna rolls postalo jedno od najtraženijih sushija na svijetu.

Limunada

“Ako Vam život da limun, napravite limunadu”.

Sanja Muzaferija urednica, novinarka, književnica i ljubiteljica vina

Sanja Muzaferija, urednica, novinarka, književnica i ljubiteljica vina s nama dijeli priču o svojem uspjehu, knjizi i vinima.

Portugal zemlja za užitak veličanstvenog Porta

Somelijerka Jelena Šimić Valentić vodi nas u svijet raskošnih vina Portugala.