Gastro

VINUM.IN – promocija časopisa o vinu

U zagrebačkom restoranu Fino&Vino predstavljen je novi časopis o vinu, VINUM.IN. Na svečanoj promociji glavna urednica Dijana Grgić predstavila je svoje suradnike, vinare i koncept časopisa.

Restoran Allora najnovije ime na gastronomskoj karti Splita

Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je postao mjesto nove generacije mladih poslovnih ljudi koji vole svoj poso i uživaju u onome što rade, no u životu traže i druge užitke.

Motovunski teran

Jesen je stigla i u redove ženske vinske grupe WOW, udruge koja je i mnogo više od toga.

Feravino Berba Party 2019. – najbolje od Slavonije

Kako spojiti moderno i tradicionalno, grad i prirodu, urbanu glazbu i slavonsku tamburicu, znaju u poznatoj slavonskoj vinariji

Falafel kuglice od slanutka koje osvajaju

Pržene kuglice od slanutka i biljnih začina, popularni falafel, idealno su vegetarijansko jelo.

Isprobajte dva recepta molekularne gastronomije Marina Rendića

Isprobajte dva recepta hrvatskog chefa i istaknutog predstavnika molekularne gastronomije Marina Rendića.

Frangipane tart sa svježim smokvama

Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov.

Gastro bajka na omiljenoj adresi restorana Apetit

Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov. Nakon morskih uživanja, vrijeme je da istražimo koje sve namirnice i delicije možemo pronaći u ovom i dalje toplom razdoblju.

Tataki goveđi file za prste polizati

Za sve ljubitelje japanske kuhinje donosimo savršen recept za pripremu tataki goveđeg filea/bifteka.

Poke bowl od lososa

Recept iz kuharice Ane Lisak „20 godina okusa“.