U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia.
Mediteranska klima, šljunčane padine poluotoka Pelješca, bogate mineralima i okrenute moru i suncu, presudne su za osebujan, bogat okus i rubinsku crvenu sorte plavac mali
Za sve koji vole pileća krilca, a nemaju vremena za kompliciranu pripremu, donosimo jedinstveni recept koji se brzo i lako sprema a čini ga samo 5 namirnica!
Džiugas sir vrhunska je delicija koja spada u superfood današnjice. Zamijenite grickanje čipsa ispred televizora s Džiugas sirom. Užitak će biti veći a Džiugas će vas opskrbiti nutrijentima koje će vaše tijelo obožavati.
Više od 700 posjetitelja uživalo je u mladim malvazijama i sjajnoj atmosferi na jednoj od najatraktivnijih hrvatskih vinskih manifestacija.
Donosimo super dva recepta za brzo i lako kuhanje finog obroka sa samo 5 namirnica. Televizijska serija „Jamiejeva brza i laka jela“ ponovno će oduševiti gledatelje diljem svijeta.
Dani zaljubljenosti i ljubavi su pred nama.
Käsespätzle ili špecle sa sirom zimsko je jelo koje ponajviše vole jesti skijaši nakon napornijeg spuštanja niz austrijske staze u nekoj od Hütte odnosno restorana na stazama. No ova krepka i malo “jača” hrana omiljena je svakome tko voli sir i fino tijesto u hladnim danima.
Donosimo vam recept za medenu pitu iz Slovenije gdje smo dobili sve sastojke za pripremu ove ukusne starinske delicije.
Današnji prijedlog za lagano ukusno jelo, pileća juha s đumbirom, prije svega je jednostavno za pripremu jer se sastoji od samo 5 namirnica.