Gastro

Dom Pérignon x Lady Gaga

Ovo je priča o dva kreativca – Lady Gagi i Dom Perignonu čije je utjelovljenje Chef de Cave – Vincent Chaperon.

Zapečena tjestenina sa šunkom, sirom i posipom od čvaraka

Slasnoj zapečenoj tjestenini sa šunkom i sirom teško je reći ne, a kad je ta tjestenina dodatno pojačana hrskavim posipom od čvaraka, onda je to naprosto nemoguće.

Lazanje s pečenom bundevom i šampinjonima

Ako niste dugo jeli lazanje i u zadnje vrijeme stalno maštate o njima, sad je trenutak da ih napravite jer ovaj recept za prave jesenske lazanje – i to malo drugačije od onih klasičnih, lazanje bez mesa – vrijedi uvrstiti na listu jela

Vinarija KUTJEVO predstavlja limitiranu seriju mladog vina – Mlada graševina 2021.

Ljubitelji svjetskog trenda predstavljanja mladih vina mogu uživati u prvom vinu iz berbe 2021. koje nam dolazi na tržište. Riječ je o mladom vinu sorte graševina proizvedenom u limitiranoj ediciji.

Mandarina i naranča u jednom – kandirane klementine poslastica pravog tradicionalnog stola

Klementina je slatki križanac između mandarine i naranče, a ovaj recept za kandirane klementine potpuno će vas oduševiti.

Grah s ričetom pravo je zimsko zdravo varivo od kojeg odmah rastu zazubice

Ričet i grah se odlično uklapaju u tipična zimska jela, zato isprobajte tradicionalni recept naših baka od kojih miriši cijela kuća, a zazubice rastu od samog pogleda na tanjur s ovim sočnim i zdrtavim variviom.

Sushi rolls & poké bowls noviteti inspirirani dalekim Istokom

SoHo Sushi u hladnu sezonu ulazi s vrućim novitetima! Naime, gotovo dvije godine od otvorenja, popularni zagrebački sushi street food mijenja ime u SoHo sushi rolls & poké bowls

WOW kod Polettija

Poznata udruga Women on Wine (WOW) ponovno je bila u akciji. Dakako, vinskoj.

Čokolatijer Claude Krajner u restoranu Zinfandel’s

Čokolatijer Francuz Claude Krajner oduševio je svojim čokoladnim desertom i najavio gurmansku poslasticu sezone – gala svečanost Goût de/Good France u Esplanadi.

Novi okusi pizza

Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.