Gastro

Začinjeni tofu i pečeno povrće za sve ljubitelje vegetarijnstva

Bilo da ste vegetarijanac, vegan ili naprosto obožavatelj slasnog i zdravog zalogaja ovaj recept s tofuom i povrćem donijeti će vam pregršt ukusnog zadovoljstva.

El Toro jedini latinoamerički restoran u Hrvatskoj

El Toro restoran&bar otvorio se u ožujku prošle godine kao jedini latinoamerički restoran u zemlji, a u ovih godinu i pol poslovanja etablirao se kao jedan od najboljih zagrebačkih restorana

Razmišljate o vinu za večeru – preporučujemo nagrađenu Frankovku Miraz

Kako nam dolaze hladniji dani tako nam sve više odgovaraju crvena ili tamna vina koja griju dušu.

Kruška Helena slatka rapsodija na nepcima

Slastica kruške Helene ili Kruške lijepe Helene tradicionalni je biser Francuske kuhinje.

Upoznajte moderne pjenušce Grasecca i Francesca

Gala premijera Grasecca i Francesce – hrvatskog odgovora na prosecco.

Pašta u umaku od gljiva i sjemenki

Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.

Slavimo 200 godina Veuve Clicquot Rosé šampanjca

Ako volite šampanjac i još uz to najviše onaj ružičaste boje, razveselit ćemo vas pričom o tome kako ga je prva osmislila i proizvela slavna Madame Clicquot Ponsardin prije punih 200 godina.

Aleksandra Dojčinović dobitnica nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.

Za prestižnu nagradu ove godine nominirane su bile četri prekrasne dame Alis Marić, Kristina Ercegović, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić a dizajnerica Aleksandra Dojčinović proglašena je pobjednicom na dodjeli nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.

Pretepeni grah poslastica međimurskog kraja

Jesenska poslastica za koju mnogi od vas možda nisu ni čuli zove se pretepeni grah. U narodnom okruženju može se čuti i naziv „grah s mlijekom“, a tipični je specijalitet međimurskog kraja.

Kako odabrati rajčicu za zimnicu uz par vrhunskih recepata

Vrijeme je kada od rajčica možete napraviti savršenu zimnicu kao što je šalša, sušena rajčica ili okrepljujući sok, a sve ove delicije možete koristiti tijekom jeseni i zime.