Gastro

Mandarina i naranča u jednom – kandirane klementine poslastica pravog tradicionalnog stola

Klementina je slatki križanac između mandarine i naranče, a ovaj recept za kandirane klementine potpuno će vas oduševiti.

Grah s ričetom pravo je zimsko zdravo varivo od kojeg odmah rastu zazubice

Ričet i grah se odlično uklapaju u tipična zimska jela, zato isprobajte tradicionalni recept naših baka od kojih miriši cijela kuća, a zazubice rastu od samog pogleda na tanjur s ovim sočnim i zdrtavim variviom.

Sushi rolls & poké bowls noviteti inspirirani dalekim Istokom

SoHo Sushi u hladnu sezonu ulazi s vrućim novitetima! Naime, gotovo dvije godine od otvorenja, popularni zagrebački sushi street food mijenja ime u SoHo sushi rolls & poké bowls

WOW kod Polettija

Poznata udruga Women on Wine (WOW) ponovno je bila u akciji. Dakako, vinskoj.

Čokolatijer Claude Krajner u restoranu Zinfandel’s

Čokolatijer Francuz Claude Krajner oduševio je svojim čokoladnim desertom i najavio gurmansku poslasticu sezone – gala svečanost Goût de/Good France u Esplanadi.

Novi okusi pizza

Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.

Sjajna vina iz pelješkog Malog Pariza

Azurno plavo nebo, netaknuta priroda i neodoljivi šarm juga kao pozornica na kojoj nastaju vina kojima malo tko može odoljeti.

Prvo mlado vino na tržištu

Stigao je Portugizac Selection – prvo mlado vino na tržištu!

Film u vinogradu pod zvijezdama

Bajkoviti plešivički krajolici bili su idealna kulisa za uživanju u filmu uz čašu vina. U vinogradu Vinogradarske kuće Braje gledao se novi nastavak Jamesa Bonda

Crvena pašta s maslinama

Masline, obožavani sastojak u jelima, dio su i ovog recepta crevene pašte u kojoj će ljubitelji tjestenine doći na svoje.