Gastro

Krem juha od gljiva prema prema Jamieu Oliveru

Obožavam intenzivan zemljani okus ove glatke, kremaste juhe od gljiva – pravi kalsik.

Martinje stoljetna vinska tradicija

Ova zabavna stoljetna tradicija je neizostavan dio hrvatske baštine i svake godine uveseljava ljude, ponajviše zaljubljenike u vino.

Feel-good arome za maglovite jesenje dane

Svježa jutra, sunčana poslijepodneva i maglovite zagrebačke jeseni kao stvorene su za okupljanje i druženje u lounge ambijentu Esplanade 1925 bara.

Kad Pelješčani slave Martinje…

Moćni plavci i vrhunska maraština, luksuzni prostor vinoteke La Gota de Vino, dašak juga na kontinentu, sjajna atmosfera i najava najveće vinske fešte – Dana otvorenih vrata peljeških podruma

Predstavljena mlada vina međimurskih vinarija

Jesen nam donosi predivne boje, okuse i mirise. Ove nam je jeseni stiglo i nešto potpuno novo, MLADO Međimurje!

7 tajlandski jela koje morate isprobati na Tajlandu

Svi ljubitelji dobre hrane, kuhari, degustatori ili oni koji jednostavno žele isprobati nešto drugačije i posebno svakako ne smiju izostaviti kušati jela s naše liste koja nas je oduševila.

Jadranska tuna idealan zimski obrok

Jesenski dani obično su sinonim za težu hranu koja nas pripremna za zimu.

Frankovka Feravina od sada i na Karibima!

Frankovka Feravina doplovila do otoka Curaçao i Bonaire!

Savršen dodatak svakoj juhi i salati – domaći kruton

Kruton su zapravo fino narezane kockice kruha, samo malo drugačije pripremljene, koje se mogu staviti kao dodatak svakoj juhi ili salati te tako mogu jela učiniti ukusnijima i bogatijima.

Sjajan engleski doručak: Pohana jaja

U Engleskoj se veliki doručak jede još od 17. stoljeća, a kako je ovaj prvi obrok u danu ostao izuzetno bitan,