S dolaskom hladnijih dana i jesenske maglice, sve se više okrećemo crvenim vinima i prepuštamo se njihovim opojnim notama te dubokoj rubin crvenoj boji.
The Signature Dish: 4 of a Kind nesvakidašnja je serija ekskluzivnih fine-dining večera koju, krajem listopada u Rovinju i Balama, pripremaju četiri impresivna imena hrvatske gourmet scene
Ovaj recept je savršena kombinacija piletine, rajčice i tjestenine u skladu okusa i mirisa.
„Žene i vino, što može biti bolje? A još kad su žene pune duha a vina odlična, onda je to Wow!“ – napisala je na Facebooku jedna oduševljena polaznica radionice pod naslovom „WOW i prijatelji uživaju u kvarnerskim vinima“, održane u dvoru Dunje Seiter-Šverko u Puntu.
Jedno novo putovanje upravo započinje u Zagrebu. Pablo’s restoran je novo mjesto koje odiše južnjačkim prizvukom.
Elegantne i kompleksne, vrlo pitke, prepoznatljive nježne sortne gorčine, dugog potencijala starenja, traže gutljaj više – nigdje kao u Požeško-slavonskoj županiji graševine nemaju tako širok spektar u stilistici.
Ovaj recept, za izvrstan i sočan sendvič, dolazi nam iz Engleske, a obožava ga za svoje goste pripremati chef Adam Smith.
Volite li meso i pravi domaći zalogaj ovo je pravi recept za vas! Raskošni tradicionalni okusi naći će se na vašem tanjuru u tren oka budete li slijedili ovaj jednostavan recept poslije kojeg ćete poželjeti prste polizati:)
Slastica kruške Helene ili Kruške lijepe Helene tradicionalni je biser Francuske kuhinje.
Da li bi ste probali pljesnivi sir koji se jede u potpunoj tajnosti, zapravo ilegalno, u Italiji?