Gastro

Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom uz Vina Laguna

U suradnji sa zagrebačkom kavanom Procaffe u Tkalčičevoj ulici, Udruga za kulturu stola G.E.T. dva put mjesečno održava događanje pod nazivom “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom i gostujućim vinarijama”.

Proljetni ćušpajz ili varivo s vaše tržnice

Uputite se na najbližu tržnicu ili naručite eko proizvode na dostavu tr nabavite namirnice za ukusno varivo od sezonskog povrća.

Talijanski umak Mostardu di Frutti slatko ljuto zadovoljstvo

Mostardu di Frutti – napravite u svom domu tradicionalni talijanski umak.

David Skoko stvara novu generaciju kuhara, konobara i barmena

Mladi kuhari, konobari i barmeni stekli su nova znanja i vještine pod vodstvom chefa Davida Skoke.

Indijski riblji curry prava je poslastica

Popularno jelo iz južne i jugoistočne Indije s ljekovitim svojstvima, idealno je za ljubitelje mirisnije začinjene hrane.

Predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča

Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019..

Kiselo ljuta kineska juha koju ćete od sada spravljati i vi

Kineska kiselo ljuta juha jednako je popularno kako širom Azije tako i gotovo u cijelom svijetu.

Sutlijaš ili puding od riže i kave

Danas sam odlučila podijeliti s vama moj omiljeni recept kojega obično spravljam nakon dugačkog i iscrpljujućeg radnog dana.

Brza i jednostavna piletina s kokosovim mlijekom

Ovaj jednostavan recept za piletinu s kokosom sadrži dovoljno proteina i vlakana, kada se spravlja s rižom i povrćem, za kompletan zdrav obrok.

Ječam s gljivama recept do boljeg zdravlja

Savršeno jednostavan recept za pripremu je ječam s gljivama.