Ukusni, mirisni i sočni kolači od jabuka i badema jedno su od remek djela poznate kuharice Marry Berry koji.
U tajne talijanskog prosecca, pravog osvježavajućeg vina s mjehurićima, uvodi nas sommelierka Jelena Šimić Valentić.
Postoji li vinski bonton? Svakako, jer važno je znati kome i kakvo vino kupujete. Poklanjate li butelju vina nekoj dragoj osobi ili ga darujete kao poslovni dar. U nekoliko sjajnih savjeta sommelierke Jelene Šimić Valentić saznajte koje vino kupiti i kako ga pokloniti.
Prepustite se izradi odličnih tradicionalnih čajnih kolačića koji su neizostavni dio kolača i slastica blagdanskog stola.
Mille feuille poznati je francuski klasik među slasticama, a možete ga osim s jagodama raditi i s nekim drugim voćem.
Od domaćinstva prestižnog Concours Mondial de Bruxellesa i samostalnog nastupa na najpoznatijem vinskom sajmu Proweinu
Uspješan kraj godine vinarija Enosophia obilježila je predstavljanjem neizostavnog pratitelja blagdana i posebnih prigoda – pjenušca Memoria.
Osvježavajući puding je uvijek zanimljiva slastica i vrlo praktičan desert koji svi vole.
Ima li što finije, za sve koji vole tradicionalne okuse dalmatinske kuhinje, od brudeta i to s brancinom i ciplom
Gingerbread men cookies jedan je od najomiljenijih tradicionalnih kolača u vrijeme božićnih blagdana.