Gastro

Grasecco i Francesca ozbiljna konkurencija proseccu

Na „Pjenušavoj radionici“ poznati hrvatski sommelier Siniša Lasan usporedio je tri talijanska prosecca s novim adutima Feravina.

Cesar salata lagani ljetni obrok u kojem ćete uživati

Savršen izbor za lagani ručak u kojem ćete uživati, Cezar salata…

Restorani Amsterdama: vodič kojem neće moći odoljeti

Spremate li se uskoro posjetiti bajkoviti Amsterdam, koji vrvi restoranima i mjestima na kojima možete fino jesti, ipak valja napomenuti da, kao i u svakom gradu, ima izvrsnih, dobrih ali i osrednjih mjesta za objed.

Tortilja od krumpira koji plijeni nepce

Jednostavno za pripremu, savršenog bogatog okusa. Tortilju od krumpira vole jesti svi ukućani

Punjene lignje s kozicama, krakovima i mozzarellom

Lignje i morski plodovi čarobna su kombinacija za ručak ili večeru mnogima od nas. Za sve one koji se žele okušati u spravljanju morskih plodova u kombinaciji s punjenim lignjama restoran Kaiser ponudio je izvrstan recept.

Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom

U jednom od ljepših vinskih prostora zagrebačkog centra, u wine baru kavane Procaffe, u Tkalčićevoj ulici, održani su drugi “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom”.

Jednostavna riblja juha Kornat

Riblja juha pravi je specijalitet kojeg mnogi obožavaju, a poznati chef Stjepan Bistrički ovaj nas puta iznenađuju savršenim i jednostavnim receptom za finu riblju juhu koju ćete rado spravljati u svom domu.

Talijanski rižoto od limuna, bosiljka i dimljene orade

Tradicionalni talijanski recept u Vašoj kuhinji.

Jednostavni zapečeni oslić

Ako volite ribu ili je volite malo manje, isprobajte ovaj recept s oslićem koji će vam postati jedno od omiljenih jela.

Elegantan pjenušac za svaki dan

Pijuckanje pjenušca ne mora biti blagdanski klišej odaberete li onaj s posebnom pričom!