U vrućem Zagrebu svi tražimo neko osvježavajuće mjesto za dnevno opuštanje ili večernje provode, a pravo je rješenje Elfs&bubbles bar sa izvrsnim izborom koktela i ostalih zanimljivih pića.
Conlemani je mjesto gdje ništa nije prepušteno slučaju, pa tako možete iskusiti neke od vrhunskih talijanskih klasika s modernom varijantom kojeg potpisuju chefovi restorana restorana Conlemani hotela Le Mėridien LAV Split.
U Putnikovićima će se na tradicionalnoj fešti Svete Ane nazdraviti otvorenju nove pelješke atrakcije posvećene vinogradu, vinu i dalmatinskom težaku.
Renomirani hrvatski projekt ocjenjivanja vina „Vinske zvijezde“ organizirao je prvo veliko ocjenjivanje sorte rizling u Hrvatskoj, na Plešivici, u vinariji Jagunić i u Međimurju, u restoranu Terbotz 10. i 11. srpnja 2019. u suradnji s najpoznatijim sommelierom i znalcem rizlinga u Hrvatskoj, Željkom Bročilovićem Carlosom.
Da je Pušipel dragocjena sorta za Međimurje i sjevernu Hrvatsku, potvrđuje ovogodišnji rekordan broj nagrada sa svjetskih ocjenjivanja vina.
Renomirani hrvatski projekt ocjenjivanja vina Vinske zvijezde organizira prvo veliko ocjenjivanje sorte rizling (Riesling) u Hrvatskoj, na Plešivici, u vinariji Jagunić i u Međimurju, u restoranu Terbotz 10. i 11. srpnja 2019. u suradnji s najpoznatijim sommelierom i znalcem rizlinga u Hrvatskoj, Željkom Bročilovićem Carlosom.
Pizza karakterističnog četvrtastog oblika oduševit će sve koji posjete lokal Pelati u samom centru Zagreba.
Pred brojnim ljubiteljima vina koji su se okupili u središtu Zagreba ispred preslatkog dućana s vinima i delicijama
Spoj tradicije, znanja i inovacije formula je uspjeha vinarije Štampar. Ova vinska priča počinje još 1913. godine kada su majstor Ištvan Grabar i vinar Andraš Novak nazdravili u čast završene freske nad ulazom u prvi vinski podrum.
Održano je deseto, jubilarno izdanje “Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom”, vinske radionice koja je istovremeno i svojevrsni talk show u kojem publika aktivno sudjeluje i tako sukreira tijek razgovora.