Gastro

Predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča

Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019..

Kiselo ljuta kineska juha koju ćete od sada spravljati i vi

Kineska kiselo ljuta juha jednako je popularno kako širom Azije tako i gotovo u cijelom svijetu.

Sutlijaš ili puding od riže i kave

Danas sam odlučila podijeliti s vama moj omiljeni recept kojega obično spravljam nakon dugačkog i iscrpljujućeg radnog dana.

Brza i jednostavna piletina s kokosovim mlijekom

Ovaj jednostavan recept za piletinu s kokosom sadrži dovoljno proteina i vlakana, kada se spravlja s rižom i povrćem, za kompletan zdrav obrok.

Ječam s gljivama recept do boljeg zdravlja

Savršeno jednostavan recept za pripremu je ječma s gljivama.

Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Goût de/Good France

Slavimo na isti dan na pet kontinenata u više od 5000 restorana francusko kulinarsko umijeće, radost dijeljenja i uživanja u vrhunskim namirnicama i inovativnim receptima uz Anu Grgić, proslavljenog chefa hotela Esplanade u Zgarebu.

Brenner Grill & Restaurant- novi život stare zagorske hiže

Nova gastro destinacija vrlo brzo postat će nam omiljeno odredište. Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćemo zavoljeti na prvu.

Vino recept za dugotrajniju mladost

Dobar izbor vina u podrumu, još od davnina, bio je važniji od ormarića s lijekovima. Iako su ta saznanja o ljekovitosti vina gotovo zaboravljena, pomalo se ponovno otkrivaju.

Grasecco i Francesca ozbiljna konkurencija proseccu

Na „Pjenušavoj radionici“ poznati hrvatski sommelier Siniša Lasan usporedio je tri talijanska prosecca s novim adutima Feravina.

Cesar salata lagani ručak u kojem ćete uživati

Savršen izbor za lagani ručak u kojem ćete uživati, Cezar salata…