Creme brulee je desert koji ćete pronaći u francuskoj kuhinji kao neizostavnu poslasticu, a svi koji su jednom probali takozvanu “pečenu kremu” s hrskavom karameliziranom koricom željet će je kušati iznova i iznova.
Riba je uvijek izvrsna i zdrava namirnica na našem stolu, a ako ste razmišljali koji bi prilog stavili uz nju preporučujemo vam izvrstan namaz od krumpira i češnjaka – tradicionalna grčka Skordalia.
Sljubljivanjem vrhunskih istarskih vina i sireva u novom elegantnom prostoru u svetvičentskoj utvrdi Morosini-Grimani istarski vinari najavili 12. Svijet Malvazija i 27. Vinistru.
Da li znate što je to Kedgeree? Iznimno zdrav i ukusan engleski doručak, koje svoje porijeklo ima u Indiji, ali u kolonijalno doba Velike Britanije ovaj se doručak prenio i udomaćio i u Engleskoj.
Isprobajte recept za ukusnu krem juhu od liganja kulinarskog akademika Branka Ognjenovića i razveselite svoje ukućane.
Otkrivamo vam tradicionalan recept kako Dubrovčani pripremaju jadranske lignje. Vjerujte za prste polizati
Tradicionalni uskrsni brunch u kozmopolitskom ozračju Zinfandel’sa uz privlačne specijalitete, u paketu s noćenjem u Esplanadi i doručkom na kultnoj terasi Oleander
Vinarija Kopjar osvojila je dva zlatna odličja na najvećem međunarodnom ocjenjivanju sauvignona „Concours Mondial du Sauvignon“
Vrijeme je za lagane i ukusne recepte i jela koja će vas osloboditi viška masnoća. I počinje upravo sada!
U Zagrebu je u petak, 19.3.2021., u hotelu Dubrovnik najavljen 5. Salon pjenušavih vina dvjema edukativnim radionicama.