Gastro

Pjenušac koji se proizvodi i kuša u mraku

Istraživanja pokazuju da izloženost vina danjem svjetlu ili umjetnoj rasvjeti rezultira svjetlom pogođenim aromama.

Pržena govedina s rižom prema Jamesu Oliveru

Tajna uspjeha ovog recepta krije se u tome da sastojke treba jako brzo miješati i to na vrlo jakom plamenu.
Sve sastojke, stoga pripremite unaprijed i neka vam budu pri ruci.

Ocjenjivanje izvornih sorti vina otoka Hvara

Na jednoj od najdugovječnijih fešti na Jadranu Fešti vina u Jelsi ove se godine održalo i veliko ocjenjivanje hvarskih vina, JELSA SUMMER WINE TASTING, 30.8. 2019. na poziv TZ općine Jelsa

Wine Education Week u Centru za kulturu prehrane

Pridruži se najvećem međunarodnom vinskom događaju!

Za sve koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i vina – Vino Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018.

Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i vina.

Novo mjesto u Iloku za putnike sa stilom

Premijerno predstavljanje kuće za odmor Weinrauch ne može biti originalnije!

Zagrebački restorani s domaćom kuhinjom

Ponekad se baš zaželimo prave domaće kuhinje u moru restorana modernih svjetskih kuhinja.

Korta Katarina i Villa Katarina jedinstveni spoj ljepote

Jedinstveni spoj vina, gastronomije i ljepote Jadrana na jugu Dalmacije.

Rashladite vino u svega nekoliko minuta

Osvježavajući rose i pjenušac rashlađeni na idealnoj temperaturi sjajan su izbor za vruće ljetne dane.

Pjenušac Danica sjajna zvizda hvarskoga neba

Održano je premijerno kušanje pjenušavog vina Danice u Konobi Carić u Vrboskoj na Hvaru, u društvu članova obitelji, kolega vinara i brojnih prijatelja vinarije Carić.