Gastro

Šalša nezaobilazan umak u svakoj kuhinji

Šalša je našla svoje mjesto gotovo u svim kuhinjama svijeta, svi je jedu, pripremaju i vole. Šalša ili kako je neki izgovaraju salsa od rajčica, pomidora ili paradajza na svim je jezicima prepoznatljivo fina.

Upoznajte kalifornijska vina uz sommelierku Jelenu

Koje ćete vino odabrati za male sitne užitke ili svoje društvo predlaže Sommelierka Jelena Šimić Valentić koja nas ovoga puta vodi u Kaliforniju i prekrasne kalifornijske vinograde te najpoznatije vinarske kuće.

Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran

Japanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovom Hotelu & Spa Iadera otvoren Sushi pop-up restoran Jiro.

Odaberite svoje vino za ovo vruće ljeto

Voćni rose, vrhunska maraština, moćni plavci i cuvée iz Putnikovića, odličan su izbor za ljeto osobito uz specijalitete s juga Dalmacije.

Vinski biseri Hrvatske

Naša zemlja Hrvatska je predivna zemlja puna Bogom danih plodova, bilo da ih ubiremo kroz plodove i prinosimo ih k sebi

Vina Franković: zlato i srebro na Decanteru

Vina Franković drugu godinu za redom nagrađena zlatnom i srebrnom medaljom na Decanteru.

Izbor za WOW vina

Akcija ŠTO ŽENE ŽELE koju već sedmu godinu za redom uspješno organizira udruga WOW doživjela je svoj finale 15. lipnja u renomiranom zagrebačkom restoranu BALON.

WINE & DESIGN…

…je projekt/koncept čije je stvaranje dugo trajalo u glavi autorice – osnivačice Udruge WOW i festivala PINK DAY – Sanje Muzaferije.

Espresso Martini za vruće ljetne dane

U vućim ljetnim danima najviše se veselimo osvježavajućim pićima poput recimo Espresso Martinia koji u svom okusu spaja dva najreprezentativnija pića Rusije i Italije – votku i kavu… osvježavajuća verzija omiljenog klasičnog koktela.

Vrijeme je za dobar roštilj: Slatka i sočna rebarca bez kostiju

Poželjeli ste ispeći savršeno sočno meso, a niste baš “majstor” od roštilja.