Gastro

Boutique vinarija Barun predstavlja pjenušac 100+

Hrvatska boutique vinarija Barun predstavlja pjenušac 100+ od grožđa iz vinograda starijeg od 100 godina u Dolini kardinala u okolici Krašića.

Nekoliko ideja za blagdanske poklone

Bliži se vrijeme blagdana, koji sa sobom donose puno čarobnih trenutaka, druženja i okupljanja.

Proslavljen 11. WOW rođendan udruge WOW

U Business Clubu 5, u zagrebačkom Sky Office-u, u subotu proslavljen 11. WOW rođendan udruge WOW i po deseti puta dodijeljene godišnje WOW vinske nagrade i WOW Grand Prix.

Jedinstveno mjesto čija je ponuda bazirana na odabranim svježim morskim namirnicama

Izlasci u grad petkom dobili su sasvim novo značenje otvorenjem prvog Tunaholic fish bara u Petrinjskoj 47.

7 suhih vrsta blagdanskih kolača

Povodom nadolazećih blagdana pripremaju se razne slastice i jela, a na našim jelovnicima vrlo često se nalazi hrana ili kolači koje u „normalnom“ periodu godine nemamo naviku pripremati.

Deseto WOW ocjenjivanje vina godine

Udruga WOW/Žene i vino, popularne WOW-ice, aktivna je na području kulture stola a članice intenzivno promoviraju vina

Carpacio od orade s divljom narančom riblji je recept koji oduševljava

Carpacio od ribe omiljeno je morsko jelo mnogih ljubitelja finih mediteranskih okusa, a još kad je spravljen od orade na jedinstven način s divljom narančom, onda su sva osjetila potpuno zadovoljena.

Lignje na dubrovački s toplom salatom od krumpira i rikule

Ovaj tradicionalni dubrovački recept za lignje dolazi nam iz restorana Bota Šare, a priprema je zaista lagana.

Vratila se jedna od najljepših zagrebačkih adresa adventa

Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se rado vraćamo.

Zagrebačka proslava 30. godina pjenušaca Misal

Vinarija Misal sinoć je u predivnom ambijentu wine bara DiWine u Zagrebu održala domjenak povodom proslave više od 30. godina postojanja i uspjeha svojih pjenušavih vina.