Gastro

Počela Iločka berba grožđa

Ovog četvrtka započelo je 51. izdanje manifestacije Iločka berba grožđa!

Tarator hladna ljetna juha od krastavaca

Jednostavna za izradu, Tarator je netipična, tradicionalna bugarska hladna juha od jogurta i krastavaca.

Napravite zdravi hrskavi čips od patlidžana i saznajte sve o blagodati ove povrtnice

Patlidžani su idealna namirnica jer kriju brojne zdravstvene dobrobiti, a mogu se pripremiti na bezbroj načina tako da odgovaraju svakome – od klasičnih pohanih, pečenih na roštilju, punjenih mesom i sirom, u musaki, kao pire ili čak čips, oduševit će i najmanje.

Sačuvajte preplanulost uz ovaj smoothie

Chia sjemenke odličan su izvor beta-karotena koji smanjuje osjetljivost kože na sunce, a suhe marelice imaju visoki sadržaj antioksidansa koji štite kožu od prijevremenog starenja te imaju snažno protuupalno djelovanje za zdravu kožu.

Gdje najbolje jesti u zlatnoj nam Slavoniji

Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.

Chefovi i vlasnici restorana zadovoljni: vodič Gault&Millau Croatia pun je pogodak!

Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca

Mala škola za sir i pivo

U gastronomski osviještenoj Belgiji u pivskim se barovima nerijetko uz pivo servira sir posut solju, ponekad s celerom.

Kako izgleda Istarski Hotel & Restoran San Rocco

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran

Pogledajte što se nudi u najboljim restoranima na obali Jadrana

Ljetovanje je vrijeme kada se želimo opustiti u svakom pogledu pa tako i uživati u finim delicijama nekog od restorana.

Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina

Francesca je na prvom predstavljanju Europi osvojila zlatnu medalju i titulu Best Sparkling.