Za sve koji već žive po principu zero weste donosimo izuzetno fin recept za vegansku salatu od dinje prema konceptu nagrađivanog chefa Paula Ivića.
Dvostruka nagrada “Best of Award of Excellence” po prvi put u Hrvatskoj stigla u ruke sommeliera Filipa Veselovca.
Najsunčanija zagrebačka terasa Oleander hotela Esplanade dočekuje goste božanstvenom kolekcijom jela nadahnutom
okusima Mediterana.
White Blend, prvo ocjenjivanje hrvatskih mješavina bijelih sorata, organizirali su u Esplanade Zagreb Hotelu Ana Rogač i Ivo Kozarčanin, osnivači projekta iVino.
Nova smjena generacija u Vinistri! Dosadašnji predsjednik Nikola Benvenuti predstavio je novog nasljednika, mladog i perspektivnog tridesetogodišnjaka iz poznate vinarske obitelji.
Riba i riblji specijaliteti od orade, sočnog brancina i tune te razni plodovi mora poput omiljenih škampi i školjaka poželjni su dio ljetne trpeze, a ovih šest izvrsnih recepata vrlo ćete rado pripremati.
Uz svega dva sastojka možete pripremiti osvježavajući desertod dinje, nemasni i bez šećera ovo je sorbet koji zadovoljava i najzahtjevnije gurmane, a možemo ga jesti bez imalo grižnje savjesti obzirom da ne deblja.
Na slijepom kušanju u restoranu Tajer odabrane Vinske zvijezde ljeta 2022: prvo mjesto podijelili su Cmrečnjakov Sauvignon bijeli 2021 i Kopjarov Cuvée 2021!
VINSKI GRAD i ove 2022. uz najbolja vina i odličan street food ponovo u Titovom parku u predivnoj Puli!
Bila duga ili kratka, u bilo kojem obliku, suha tjestenina pogodna je za sve kombinacije s mesnim, ribljim i povrtnim umacima, ali i za slatka jela.