Gastro

Novi ciklus vinskih srijeda

Novi ciklus vinskih srijeda nakon posla započeo premijernim zagrebačkim predstavljanjem vina SLAMIĆ

Ne propustite utorke posvećene tacosima

After-work druženja u El Toro Street Foodu.

Vinski razgovori uz vina Magistra

U prvim jesenskim danima, usprkos kiši, nije sve tmurno – “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom” donijeli su zanimljivu i optimističnu priču vezanu uz brend “Vina Magistra”.

Frankovka – kreativni izazovi i kako do sorte svjetskog glasa?

Atraktivna, pomalo divlja, iznimnog potencijala, pravi izazov za one koji se ne boje eksperimentirati, daje vrhunska vina

VINUM.IN – promocija časopisa o vinu

U zagrebačkom restoranu Fino&Vino predstavljen je novi časopis o vinu, VINUM.IN. Na svečanoj promociji glavna urednica Dijana Grgić predstavila je svoje suradnike, vinare i koncept časopisa.

Restoran Allora najnovije ime na gastronomskoj karti Splita

Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je postao mjesto nove generacije mladih poslovnih ljudi koji vole svoj poso i uživaju u onome što rade, no u životu traže i druge užitke.

Motovunski teran

Jesen je stigla i u redove ženske vinske grupe WOW, udruge koja je i mnogo više od toga.

Feravino Berba Party 2019. – najbolje od Slavonije

Kako spojiti moderno i tradicionalno, grad i prirodu, urbanu glazbu i slavonsku tamburicu, znaju u poznatoj slavonskoj vinariji

Falafel kuglice od slanutka koje osvajaju

Pržene kuglice od slanutka i biljnih začina, popularni falafel, idealno su vegetarijansko jelo.

Isprobajte dva recepta molekularne gastronomije Marina Rendića

Isprobajte dva recepta hrvatskog chefa i istaknutog predstavnika molekularne gastronomije Marina Rendića.