Medvjeđi ili šumski luk prava je proljetna detoks poslastica koju treba iskoristiti u danima dok ga ima, jer je savršen za čišćenje toksina iz organizma.
Ovaj jednostavan recept za zobenu kašu dolazi nam iz Engleske, a pogodan je kao hranjiv doručak ili međuobrok te je jednako ukusan i djeci i za odraslima.
Marocchino Fondente je jednostavan i ukusan recept koji vašoj kavi daje drugačiju notu. Idealan za ugodan početak dana ili popodnevnog odmora!
Na spomen najpopularnijeg tradicionalnog umaka bolognese mnogima rastu zazubice, a kako bi vam ispao dobro najbolje ga je raditi prema originalnom talijanskom receptu.
Uživanje u prvoj jutarnjoj kavi ili večernjoj čaši vina s pogledom na najljepši zagrebački park Zrinjevac.
Grčka pita od špinata i sočnog feta sira izvrsno je osvježavajuće jelo koje u Grčkoj nosi ime Spanakopita i u tom dijelu Mediterana izuzetno je popularna.
Neka mirisi i okusi proljeća zamirišu i u vašoj povrtnoj juhi koja će vratiti našem tijelu potrebnu energiju i otklonit proljetni umor. Ovaj proljetni detoks mix svježeg zelenog povrća, tikvica i poriluka, spravljenih kao juha, otkloniti će umor i vratiti vašem tijelu potrebnu snagu.
Tradicionalna talijanska tjestenina farfale, mašnice, u jednostavnom i brzom receptu sa ukusnim porilukom nikoga neće ostaviti ravnodušnim..
5. Salon pjenušavih vina Zagreb održat će se 11. lipnja u hotelu Esplanade, od 15-21h, u skladu s epidemiološkim mjerama na snazi.
Rezervirajte vikend od 7. do 9. svibnja. U Poreč se vraća najiščekivanija vinska manifestacija u Hrvatskoj. U najboljim istarskim vinima uživat će se odgovorno, poručuju iz Vinistre.