Gastro

Putovanje kroz zvijezde: WOW-ice i pjenušci u Bornsteinu:

Vidim zvijezde ! – uskliknuo je davno Dom Perignon, redovnik koji je zaslužan za „izum“ mjehurića u vinu.

Blagdanski specijaliteti za vaše nezaboravne trenutke

Blagdani su pred vratima, mirisi i okusi omiljenih delicija šire se domovima i ulicama. Svi na blagdanskoj trpezi želimo nešto posebno, ekskluzivno i ukusno.

5 tajni najukusnijeg kuhanog vina

Posjetili smo Adventsku kućicu oko koje je bila najveća gužva, Viška priča na Tomislavcu i otkrili zašto cijeli grad priča o njihovom vinu.

Degrassi – vinska priča o terroiru, znanju i viziji

Na istinskoj posvećenosti vinu i velikoj ljubavi prema zemlji, temelji se filozofija vinske kuće Degrassi.

Najbolji svjetski šampanjci u ponudi Bistroa Jadranka

Bistro Jadranka već dobro poznat na zagrebačkoj gastronomskoj sceni, smješten u Ulici grada Vukovara

Zagorska juha kao stvorena za zimsku okrepu

Chef Josip Čonkaš posljednjih je deset godina zadužen za osmišljavanje i pripremu ukusnih i autohtonih jela zagorskoga kraja, a za ove zimske hladne dane njegov je prijedlog svakako tradicionalna okrepljujuća zagorska juha koja će vas zagrijati na prvu.

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom savršeno je i pravo zimsko jelo koje obožavamo jesti u hladnim danima.

Zimske namirnice s potpisom chefa Ane Grgić

Ana Grgić, vrhunski chef hotela Esplanade, donosi kolekciju fantastičnih sljedova jela, koja su nadahnuta zimskim namirnicama, a naglasak svega stavlja se na lokalni uzgoj.

Forum of the Women in Wine Worldwide

Ispod radara većine hrvatskih medija, ali i vinskih znalaca, možda zato što je riječ o – ženama – a možda naprosto zbog autističnosti karakteristične za domaću vinsku scenu

Predstavljanje vina Jakopić

Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa.