Gastro

Burek od mesa prema originalnom turskom receptu

Ovisno o vašim željama ovaj burek se može pripremati od raznih vrsta mesa, a kuhari i pravi gurmani smatraju da je burek od mesa jedino ispravno zvati burekom, sve ostalo su pite (poput pite od sira, krumpira, zelja…).

Osvježeni koncept Le Bistroa nudi trendi selekciju ukusnih bistro jela

Esplanadin kultni Le Bistro svojim kreativnim konceptom ponovno se nameće kao nezaobilazno mjesto na gastronomskoj mapi Zagreba.

Doručak uz vinkovačke šparoge i domaća jaja

Često čujemo kako je najzdravije pripremati jela sa sezonskim namirnicama, a upravo je sezona šparoga u punom jeku.

Lagana salata od lososa i limuna idealna za trenutke kada vam se žuri

Recept za laganu, osvježavajuću salatu koja se uz to brzo sprema donosi nam naša kolumnistica Katarina Štimac.

Prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze

Održana prva zagrebačka vinska radionica (uživo) nakon korona-pauze.

Isprobajte tipičan slasni meksički doručak Huevos Rancheros

Huevos Rancheros tradicionalni je meksički doručak, bogatog okusa i mirisa koji je savršen za početak jutra.

Večer uz online whisky radionicu

Ako za danas ne znate točno kako bi ugodno proveli večer “za svoj gušt” uz nadolazeće vikend planove možete sudjelovati u online whisky radionici.

Iz Motovunske vinarije Tomaz uskoro izlazi uspavani div

Vinarija Tomaz smještena je podno mitskog grada Motovuna, a tradicija proizvodnje vina datira još od 1918. godine.

Recept za čuvene ćufte poklanja nam IKEA

Budući da smo uslijed situacije s koronavirusom te najvećim dijelom dana kod kuće, IKEA je odlučila iznenaditi nas receptom za svoje čuvene ćufte koji možete po želji lako napraviti.

Moët & Chandon online radionica i degustacija prava je poslastica ovog tjedna

Velika prilika za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!