Gastro

Napravite zdravi hrskavi čips od patlidžana i saznajte sve o blagodati ove povrtnice

Patlidžani su idealna namirnica jer kriju brojne zdravstvene dobrobiti, a mogu se pripremiti na bezbroj načina tako da odgovaraju svakome – od klasičnih pohanih, pečenih na roštilju, punjenih mesom i sirom, u musaki, kao pire ili čak čips, oduševit će i najmanje.

Sačuvajte preplanulost uz ovaj smoothie

Chia sjemenke odličan su izvor beta-karotena koji smanjuje osjetljivost kože na sunce, a suhe marelice imaju visoki sadržaj antioksidansa koji štite kožu od prijevremenog starenja te imaju snažno protuupalno djelovanje za zdravu kožu.

Gdje najbolje jesti u zlatnoj nam Slavoniji

Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.

Chefovi i vlasnici restorana zadovoljni: vodič Gault&Millau Croatia pun je pogodak!

Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca

Mala škola za sir i pivo

U gastronomski osviještenoj Belgiji u pivskim se barovima nerijetko uz pivo servira sir posut solju, ponekad s celerom.

Kako izgleda Istarski Hotel & Restoran San Rocco

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran

Pogledajte što se nudi u najboljim restoranima na obali Jadrana

Ljetovanje je vrijeme kada se želimo opustiti u svakom pogledu pa tako i uživati u finim delicijama nekog od restorana.

Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina

Francesca je na prvom predstavljanju Europi osvojila zlatnu medalju i titulu Best Sparkling.

Tart s jagodama i bananama

Proljetni užitak! Isprobajte jednostavan i ukusan tart od lisnatog tijesta, svježih jagoda i banana te laganom kremom od sira!

Gurmansko ljeto u Le Bistrou Esplanade

Eksplozija boja i okusa u novim autorskim jelima chefa Ane Grgić u gurmansko ljetu Le Bistroa Esplanade.