Inovacija iz vinarije KUTJEVO dolazi u zlatno-žutom, aromatiziranom Traubi Vino koje će vas osvojiti svakom kapi svoje bogate, vibrantne, profinjene arome stvorene za ugodna druženja i uživanja.
Ove domaće mirisne buhtle pripremite prema jednostavnom receptu chefa Saše Polojca, koji je majstor za tradicionalne poslastice.
Ove slasne domaće buhtle s kardamomom u Švedskoj se tradicionalno jedu na pokladni utorak, ili debeli utorak kako ga zovu u Skandinaviji, ali se zbog velike popularnosti u novije vrijeme mogu naći u brojnim pekarnicama tijekom cijele godine.
Danci su nedavno u anketi koja je provedena u cijeloj zemlji Stegt flæsk ili kako ga mi zovemo carsko meso, proglasili nacionalnim jelom
U ovom predblagdanskom raspoloženju donosimo fantastičan recept za božićne kolačiće, domaće paprenjake
U Mini Chef kuhinji blagdanske pripreme krenule su na veliko. Pa kako i ne kada je ovo doba godine u kojem se najviše družimo, posjećujemo i darujemo.
Nakon zimskog ručka prava je poslastica mirisni punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. Ovaj najomiljeniji blagdanski desert, vrući zimski punč, otkrio nam je slastičar Darko Škoranec, čarobnjak za najfinije deserte restorana Appetit City u Zagrebu.
Donosimo vam recept za božićni kolačić koji miriše na cimet i blagdane.
Medvegrad, srednjovjekovna utvrda s koje se pruža spektakularna panorama na Zagreb i okolicu, predstavljala je idealan ambijent za održavanje uzbudljivog MasterChef gastroduela.
Održivost je u posljednje vrijeme u sve većem fokusu, a mnogi su na prvi korak prema zelenijoj budućnosti odlučili naporaviti tamo gdje provode najviše vremena – u kuhinji.