Održivost je u posljednje vrijeme u sve većem fokusu, a mnogi su na prvi korak prema zelenijoj budućnosti odlučili naporaviti tamo gdje provode najviše vremena – u kuhinji.
Apfelstrudel ili kako je mi zovemo savijača od jabuka pravo je remek djelo austrijske kuhinje i kolača.
Zagreb je ovog prosinca dobio novo gastro mjesto koje ćemo odmah zavoljeti.
Riječke WOW-ice i njihove simpatizerke ukročile su u blagdansko doba primjereno, uz mjehuriće.
“Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom” pomalo poprimaju sasvim drugi oblik.
Good Food i Kut ukrstili su svoje kuhače, a iz kreativne radionice šire se arome od koje rastu zazubice, kako ljubiteljima mesa, tako i vegetarijancima.
Autentične adventske delicije, dobro poznata terasa i zvukovi dobre glazbe – sve vas to čeka u Lažnom Svjedoku.
Kako bi prijatelje i obitelj u ovim hladnim danima iznenadili toplim, mirisnim i ukusnim punčem donosimo vam jednostavan recept koji ćete zavoljeti na prvu
Ovaj recept za pizzu sam prilagodila, malo toga je ostalo iz originalnog recepta koji je sa mnom podijelila moja prijateljica koja živi u Italiji . Zato sam odlučila podijeliti ga s vama da bi ga mogli svi isprobati, jer je ispao izvrstan.
Donosimo jednostavan recept za crno kuhano vino koji će oraspoložiti svakog pravog ljubitelja ovog zimskog napitka.