Gastro

Otkrili smo novu gastro lokacija gdje se jako fino jede

Kako bi se postigao vjerodostojan talijanski okus i miris, za pripremu jela upotrebljavaju se samo najkvalitetnije i najpoznatije talijanske delicije.

Sad se radi juha od carskih šparoga i to prema receptu chefa Kornelija Malića

Počela je sezona carskih šparoga pa vam donosimo izvrstan recept za juhu od šparoga i to prema receptu poznatog chefa Kornelija Malića.

PINK DAYJubilarni 10. PINK DAY festival

U ružičastim vinima moći ćete uživati 22. travnja u Laubi: kući za ljude i umjetnost (i vino)!

I opet novi rekordi na 14. Svijetu malvazija

Čak 700 uzoraka vina i jakih alkoholnih pića i 317 malvazija iz sedam zemalja stiglo je u Poreč na Vinistrino ocjenjivanje.

Kombinacija uskršnje pince i voćnog kruha

Ovog Uskrsa pripremite Pasku, sočan i mirisan ukrajinski kruh.

SPOT the SAUVIGNON – predstavljene nove berbe međimurskih sauvignona

Udruga međimurskih vinara Hortus Croatiae je jučer, 29.03. u 15h u restoranu Sol i kavani Johann Franck predstavila nova vina od sorte sauvignon bijeli iz berbe 2022. i 2021.

Vrijeme je za žlahtinu

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kvarnera u opatijskom hotelu Ambasador će se 31. ožujka održati jedinstveni autorski projekt

Francuska Provansa povijesno specijalizirana za rose vina

Provansa ima tisućljetnu povijest vinogradarstva a ova mediteranska regija prepuna je mnogobrojnim kontrastima

Zlatnu Muse Awards dobila je hrvatska vinarija za etiketu crnog pjenušca

Jednu od najprestižnijih dizajnerskih nagrada, zlatnu Muse Awards, koja sjedište ima u New Yorku, dobila je hrvatska vinarija Barun za etiketu crnog pjenušca Perle Noir.

Proljetno ocjenjivanje Vinskih zvijezda 2023

U zagrebačkom restoranu Fuentes pobijedio je Cmrečnjakov Sauvignon 2021, drugi je Pošip Deak 2022 a treći Longo Luviji 2021!