Gastro

Frangipane tart sa svježim smokvama

Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov.

Gastro bajka na omiljenoj adresi restorana Apetit

Kasni ljetni dani i početak jeseni uvijek su pravi gastro izazov. Nakon morskih uživanja, vrijeme je da istražimo koje sve namirnice i delicije možemo pronaći u ovom i dalje toplom razdoblju.

Tataki goveđi file za prste polizati

Za sve ljubitelje japanske kuhinje donosimo savršen recept za pripremu tataki goveđeg filea/bifteka.

Poke bowl od lososa

Recept iz kuharice Ane Lisak „20 godina okusa“.

Pjenušac koji se proizvodi i kuša u mraku

Istraživanja pokazuju da izloženost vina danjem svjetlu ili umjetnoj rasvjeti rezultira svjetlom pogođenim aromama.

Pržena govedina s rižom prema Jamesu Oliveru

Tajna uspjeha ovog recepta krije se u tome da sastojke treba jako brzo miješati i to na vrlo jakom plamenu.
Sve sastojke, stoga pripremite unaprijed i neka vam budu pri ruci.

Ocjenjivanje izvornih sorti vina otoka Hvara

Na jednoj od najdugovječnijih fešti na Jadranu Fešti vina u Jelsi ove se godine održalo i veliko ocjenjivanje hvarskih vina, JELSA SUMMER WINE TASTING, 30.8. 2019. na poziv TZ općine Jelsa

Wine Education Week u Centru za kulturu prehrane

Pridruži se najvećem međunarodnom vinskom događaju!

Za sve koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i vina – Vino Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018.

Krauthaker Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018 – za sve one koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i vina.

Novo mjesto u Iloku za putnike sa stilom

Premijerno predstavljanje kuće za odmor Weinrauch ne može biti originalnije!