Gastro

Mime’s Gourmet Bar mjesto gdje je hrana umjetnost za nepca

O ukusima se ne raspravlja, ali o ovim okusima će se itekako pričati – Mime’s Gourmet Bar.

Vinski razgovori uz Franju Kolarića

U ugodnom i lijepo uređenom wine baru zagrebačke kavane Procaffe u Tkalčićevoj ulici, održano je deveto izdanje popularnih “Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom”, svojevrsnog talk showa u kojem publika aktivno sudjeluje te tako sukreira tijek razgovora.

Pripremite ljetni kolač od trešanja i saznajte uz što još sve pašu

Ljetne kraljice voća sočne trešnje obožavaju kako djeca tako i odrasli.

Iločki podrumi traminac izborna berba bobica 2011 šampion DunavArt festivala

Jedinstveni festival glazbe, enologije i gastronomije, DunavArt Festival, održat će se 28. lipnja u Vukovaru, 29. lipnja u Kopačkom ritu i Erdutu te 5. i 6. srpnja 2019. u Iloku.

Kako odabrati pravi sladoled

Rijetko tko od nas ne voli sladoled, a raspon generacija koji voli uživati ližući sladoled kreće se od djece pa sve do generacija treće dobi.

Upoznajte kvarnerska pjenušava vina

U petak, 14.06., u zagrebačkom baru ROOTS predstavljena su pjenušava vina Kvarnera u suradnji dvaju vinskih festivala, 4. Salona pjenušavih vina Zagreb i 4. WineRi

Sva raskoš Zlatne doline predstavljena na danima graševine u Kutjevu

U Zlatnoj dolini, svoje su vinograde zasadili stari Rimljani, a tradicija proizvodnje vina nastavila se sve do današnjih dana.

8.WOW rođendan i dodjela nagrada

Udruga WOW/Žene i vino, popularne WOW-ice udruga je koja je itekako aktivno angažirana na području kulture stola a članice intenzivno promoviraju sva vina

Parmigiana od patlidžana za prste polizati

Svježi patlidžani prava su poslastica u vrućim ljetnim danima, a ako im dodamo pelate od oguljenih rajčica u vlastitom soku ovaj sočan recept poželjet ćete raditi i više puta tijekom ljetnih mjeseci.

Decanter za pelješki Postup Mikulić

Moćan Postup iz 2016. najmlađe pelješke vinarije osvojio brončanu medalju na Decanteru.