Crna kvinoja i marinirana buča s medom, jadranski škampi i fregola s lisičarkama, marmelada od mrkve i snijeg od jogurta, kroket s confitom od patke
Sretna vam vinogradarska nova godina koja počinje 22. siječnja, na blagdan svetoga Vinka, zaštitnika vinogradara, vinograda i vina.
Jedan od najpoznatijih toplih napitaka u svijetu usadio se u sve kulture svijeta postavši time jedan od najpoznatijih, mogli bi smo ga tako nazvati, trendova današnjice.
Francuski kuhar Daniela Boulud u zemlji prilika? Teško da postoji slasnija preporuka od, ovjenčanog Michelinovim zvjezdicama, kuhara Daniela Bouluda
Arancini su izvrstan talijanski specijalitet koji možete napraviti dosta brzo i servirati uz neku osvježavajuću salatu, a ovaj recept zaista je jednostavan i odmah ćete ga zavoljeti.
U četvrtak, 14.prosinca, udruga WOW je svečano proslavila svoj 12. Rođendan i dodijelila svoje godišnje nagrade za vino godine.
Gastro blogerica Bruna Vučak otkriva kako iskoristiti višak bjelanjaka tijekom pripreme blagdanskih slastica i napraviti kuglof, desert koji je neizostavan kolač na blagdanskoj trpezi..
Ovaj recept za balotice od dimljene ribe izuzeto je jednostavan za napraviti, a prepun je savršenih okusa i mirisa koji će vašu trpezu učiniti puno bogatijom.
Svi znamo da je hobotnica ispod peke pravi morski specijalitet, ali su nam iz kuhinje restorana Bota Šare otkrili kako hobotnicu možete pripremiti i u svojoj kuhinji, a mirisi i okusi će biti baš izuzetno aromatični i neodoljivog okusa.
Orzo od liganja sočan je recept koji nam dolazi iz kuhinje restorana Bota Šare, a svi znamo da je ječam itekako hranjiva namirnica koja u spoju s lignjama i mirisnim bijelim vinom daje sjajne okuse na vašem tanjuru.