Ove ćete zdrave energetske kolačiće s bučom i crnom čokoladom zasigurno obožavati. Potpuno su prirodni, jako brzo gotovi, uz ovaj jednostavan recept, koji ćete željeti ponoviti više puta kad ga samo jednom isprobate.
Donosimo vam zasigurno najbolji recept rižota s kuhanom šunkom, bearnaise umakom i poširanim jajetom.
Peruanska causa popularno je jelo od krumpira, predivnog zelenog Perua, u kojem se osobito uživaju stanovnici, ali i brojni turisti uz obalu Tihog oceana.
Obitelj Kovčalija iz Iloka novu je vinariju svečano predstavila brojnim uzvanicima iz cijele Hrvatske i inozemstva.
Jeste li ljubitelj “spicy” meksičke hrane? Meksička hrana je čista egzotika, zato ako vas okus nekako vuče na meksičko, ljuto i začinjeno, usudite se to napraviti sami. Evo samo nekih prijedloga od ogromnog broja meksičkih jela.
Prirodni materijali poput: kamena, drva i zelenih zidova od pravog bilja uvelike pridonose cjelokupnom ambijentu, koji će vas u samo nekoliko trenutaka transformirati u zemlju izlazećeg sunca.
Hrvatska i Francuska dvije su zemlje koje se mogu pohvaliti bogatom vinogradarskom poviješću.
Tradicionalni švedski recept za Hip juhu s bademima idealan je za vaš ručak u hladnijim danima.
Možda ste već kušali specijalitet Granita, glasovitu talijansku rashlađenu kavu?
„5. JELSA SUMMER WINE TASTING“ – donio je vinarima 5 priznanja po kategorijama, a pobijedio je Plavac Reserva 2013 vinarije Svirče.