Kako bi se postigao vjerodostojan talijanski okus i miris, za pripremu jela upotrebljavaju se samo najkvalitetnije i najpoznatije talijanske delicije.
Počela je sezona carskih šparoga pa vam donosimo izvrstan recept za juhu od šparoga i to prema receptu poznatog chefa Kornelija Malića.
U ružičastim vinima moći ćete uživati 22. travnja u Laubi: kući za ljude i umjetnost (i vino)!
Čak 700 uzoraka vina i jakih alkoholnih pića i 317 malvazija iz sedam zemalja stiglo je u Poreč na Vinistrino ocjenjivanje.
Ovog Uskrsa pripremite Pasku, sočan i mirisan ukrajinski kruh.
Udruga međimurskih vinara Hortus Croatiae je jučer, 29.03. u 15h u restoranu Sol i kavani Johann Franck predstavila nova vina od sorte sauvignon bijeli iz berbe 2022. i 2021.
Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kvarnera u opatijskom hotelu Ambasador će se 31. ožujka održati jedinstveni autorski projekt
Provansa ima tisućljetnu povijest vinogradarstva a ova mediteranska regija prepuna je mnogobrojnim kontrastima
Jednu od najprestižnijih dizajnerskih nagrada, zlatnu Muse Awards, koja sjedište ima u New Yorku, dobila je hrvatska vinarija Barun za etiketu crnog pjenušca Perle Noir.
U zagrebačkom restoranu Fuentes pobijedio je Cmrečnjakov Sauvignon 2021, drugi je Pošip Deak 2022 a treći Longo Luviji 2021!