Gastro

Recept za srcolike krafne s punjenjem od marelice

Poznata hrvatska gastro blogerica na svojem je Instagram profilu @bake_me_by_nina podijelila recept za neodoljive srcolike domaće krafne s punjenjem od marelice koje ovog Valentinova svojoj boljoj polovici možete servirati u krevet.

Provedite Valentinovo uz specijalni meni za Dan zaljubljenih

Valentinovo nam kuca na vrata, a svatko od nas na sebi svojstven način obilježava 14.02.2022., još uvijek neobične godine u kojoj jedva čekamo vrijeme koje možemo posvetiti sebi, svojoj prijateljici ili voljenoj osobi.

Održano prvo ocjenjivanje Vinskih zvijezda u 2022

Vinske zvijezde “pozlatio je” traminac IBPB 2016 Iločkih podruma – u zagrebačkom restoranu Vinodol!

Đuveč s mlincima ili najbolji recept za đuveđ

Miris domaće hrane uvijek pobuđuje i pojačava apetit, a hranjivi i ujedno lagani đuveđ/đuveč zasigurno je tradicionalno jelo čiji vam recept donosimo u originalu – onako kako su ga spremale naše bake.

Domaći picek s mlincima i mahunama prava je gastro delicija našeg kraja

Svoje najmilije najviše ćemo obradovati druženjem uz domaće gastro delicije, a mirisni picek, sočni mlinci i ukusne mahune jedna su od najomiljenijih jela našeg krajaa

Cannelloni punjeni s kremom od kestena prema receptu Ane Grgić Tomić

Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić Tomić, chef kuhinje hotela Esplanade, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept za cannellone s punjenjem od ukusnih plodova kestena.

Chefica Ana Grgić Tomić objavila je novi à la carte jelovnik

Iskusna i šarmantna chefica Ana Grgić Tomić upravo je objavila novu kolekciju fantastičnih sljedova koju morate probati.

Ispecite sočan kolač od limuna prema receptu Ivana Temšića

Pobjednik jedne od najpoznatijih hrvatskih kulinarskih emisija, student i strastveni ljubitelj kuhanja, Ivan Temšić, otkrio nam je svoj recept za pripremu najsočnijeg kolača od limuna – takozvanog Gâteau au citrona.

Frikadele ili faširanac na briselski način

Ovaj recept za frikadele ili kako ih mi još zovemo faširani šnicli ili mesne polpete, ovaj puta nam dolazi iz Belgije mada su frikadele izvorno dansko jelo.

Boje, okusi i mirisi Havaja uz personalizirane poké zdjelice

Poznati zagrebački street food, SoHo sushi rolls & poké bowls, priprema četiri vrste poké bowls-a, a dodatan twist predstavlja mogućnost slaganja personalizirane zdjelice.