Poznata hrvatska gastro blogerica na svojem je Instagram profilu @bake_me_by_nina podijelila recept za neodoljive srcolike domaće krafne s punjenjem od marelice koje ovog Valentinova svojoj boljoj polovici možete servirati u krevet.
Valentinovo nam kuca na vrata, a svatko od nas na sebi svojstven način obilježava 14.02.2022., još uvijek neobične godine u kojoj jedva čekamo vrijeme koje možemo posvetiti sebi, svojoj prijateljici ili voljenoj osobi.
Vinske zvijezde “pozlatio je” traminac IBPB 2016 Iločkih podruma – u zagrebačkom restoranu Vinodol!
Miris domaće hrane uvijek pobuđuje i pojačava apetit, a hranjivi i ujedno lagani đuveđ/đuveč zasigurno je tradicionalno jelo čiji vam recept donosimo u originalu – onako kako su ga spremale naše bake.
Svoje najmilije najviše ćemo obradovati druženjem uz domaće gastro delicije, a mirisni picek, sočni mlinci i ukusne mahune jedna su od najomiljenijih jela našeg krajaa
Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić Tomić, chef kuhinje hotela Esplanade, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept za cannellone s punjenjem od ukusnih plodova kestena.
Iskusna i šarmantna chefica Ana Grgić Tomić upravo je objavila novu kolekciju fantastičnih sljedova koju morate probati.
Pobjednik jedne od najpoznatijih hrvatskih kulinarskih emisija, student i strastveni ljubitelj kuhanja, Ivan Temšić, otkrio nam je svoj recept za pripremu najsočnijeg kolača od limuna – takozvanog Gâteau au citrona.
Ovaj recept za frikadele ili kako ih mi još zovemo faširani šnicli ili mesne polpete, ovaj puta nam dolazi iz Belgije mada su frikadele izvorno dansko jelo.
Poznati zagrebački street food, SoHo sushi rolls & poké bowls, priprema četiri vrste poké bowls-a, a dodatan twist predstavlja mogućnost slaganja personalizirane zdjelice.